BVSC Napló: Örömökben gazdag hétvége

BVSC Napló: Örömökben gazdag hétvége

Remek hetet zártak sportolóink, hiszen Gyöngyössy Anikó és Leimeter Dóra olimpiai kvótát szerzett a vízilabda-válogatottal, míg férfi csapatunk a Szolnok ellen szerzett bravúrpontot. Továbbá több csapatunk is nyert a hétvégén!

Parádés játékkal szerezte meg a női vízilabda-válogatott a kvótát az idénre halasztott tokiói olimpiára. A Gyöngyössy Anikóval és Leimeter Dórával felálló együttes a kvalifikációról döntő mérkőzésen az olaszokat győzte le a trieszti selejtezőben, majd a fináléban a hollandok ellen is diadalmaskodott a csapat.

Szenzációs döntetlent játszottak férfi vízilabdázóink a listavezető és a forduló előtt még százszázalékos Szolnokkal hazai medencében. A csapat végig kitartóan küzdött, amelynek egy pont lett a jutalma a Tisza-parti együttes ellen!

Szombaton folytatódott a bajnokság a kézilabdázóknál. A jelenleg a Budapest I. osztályban a tabella második helyén álló férfi együttesnek egyértelmű célja, hogy a szezon végén is a dobogón végezzen a felnőttek között. Ehhez megtették a következő lépést, hiszen nyertek a Bp. Elektromos vendégeként. A női együttes az NB II-ben viszont kikapott a Siófok U22-es csapatától.

Magabiztos győzelmet arattak az NB II folytatásánál röplabdázóink. A lányok a Miskolcot múlták felül idegenben 3-0-ra. Hosszú kihagyás után játszhattak ismét, az országos bajnokságokban szereplő utánpótlás röplabda csapataink is a hétvégén. A lányok már nagyon várták a folytatást, ráadásul jelenleg jó helyen is állnak a tabellán!

Jól kezdődött ez az esztendő karatésaink számára, hiszen az egyesületi rangsorban a harmadik helyen zárt a BVSC-Zugló a WKF Karate Liga 2. fordulójában. Sportolóink 5 arany-, 4 ezüst- és 3 bronzérmet nyertek az UTE által rendezett versenyen.

A tervek szerint hamarosan újra beindulnak a versenyek utánpótlás birkózóink számára is, míg a felnőttekre olimpiai kvalifikációs viadal várhat márciusban. Szakosztályvezetőnkkel, Illés Gergellyel beszélgettünk a szezonnal kapcsolatos várakozásairól.

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay