BVSC Napló: Olimpiai készülődés és csapatsikerek

BVSC Napló: Olimpiai készülődés és csapatsikerek

Több szakosztályunkban is jól haladnak sportolóink a tokiói olimpia felé. A múlt heti cikkeinkben az ötkarikás játékok is fontos szerepet kapott. A hétvégén férfi vízilabdázóink és női kézilabdázóink is nyertek, míg a röplabdázók értékes pontot szereztek!

Két győzelem és egy vereség csapataink hétvégi mérlege. A férfi vízilabdázók parádés védekezéssel az Egert (7-3), míg a női kézilabdázók a Nagykanizsát (26-22) múlták felül otthon. Bár röplabdázóink 3-2-re kikaptak hazai pályán a Kispest elleni rangadón, így is fontos pontot szereztek és vezetik csoportjukat az NB II-ben!

Nem sokat pihenhettek újdonsült olimpiai kvótásaink a múlt hétvégi siker óta, hiszen ezen a héten már Euroliga vár a női vízilabdázókra. Gyöngyössy Anikót és Leimeter Dórát kérdeztük az olaszok elleni kulcsmeccsről és a tokiói célokról is.

Nem is indulhatott volna jobban az idei esztendő Andrásfi Tibor számára, hiszen aranyérmet nyert a népes mezőnyben a párbajtőr Magyar Kupa 4. fordulójában. Közben eldőlt, hogy hol zárják sportolóink az olimpiai kvalifikációs időszakot.

A decemberi országos bajnokság után január elején egy kéthetes edzőtáborral kezdődött az év úszóink számára, amely sűrűnek ígérkezik versenyek szempontjából. A fő cél pedig az olimpia! Szakosztályvezetőnkkel, Nagy Péterrel beszélgettünk a tapasztalatokról.

Őszi visszatekintő sorozatunkat a női vízilabdázókkal és férfi labdarúgókkal zártuk. Mindkét együttes bajnokságában a dobogóért harcol, reméljük, a szezon végén sikerülni fog az éremszerzés csapatainknak.

Olvasóink megszokhatták, hogy minden hónap utolsó vasárnapján legendás sportolóinkra, edzőinkre tekintünk vissza a Zuglói Hősökben. Ebben az évben azonban helyette új sorozatot indítottunk egyesületünk kerek születésnapja alkalmából „110 éves sztorik” néven! Az első részben a kezdetekről írtunk.

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay