Ez történt novemberben

Ez történt novemberben

Sűrű volt az ősz utolsó hónapja és szerencsére számos BVSC-s sikerről számolhattunk be. Mutatjuk is, hogy mi történt novemberben!

Az első két negyedben jól tartotta magát női vízilabdacsapatunk a Magyar Kupa elődöntőjében, azonban végül az UVSE örülhetett a 17-11-es sikernek. A BVSC-Zugló így bronzérmet szerzett a hazai rendezésű négyes döntőben!

Kézilabda mérkőzéshez hasonló eredmény született férfi vízilabdázóink Eurokupa találkozóján! A BVSC meglepően simán nyert itthon a Rijeka ellen! A találkozó után Gyapjas Viktor, Mészáros Mátyás és vezetőedzőnk, Kemény Kristóf értékelt stábunknak.

Világbajnok női kardcsapatunk és Európa-bajnok férfi párbajtőr-válogatottunk is bronzéremmel zárta a szezon első világkupáját, így mindkét kvartett nagyon közel került a párizsi kvótához. Mindezt ráadásul Pusztai Lizával, Szűcs Lucával és Andrásfi Tiborral a soraiban érték el a magyarok.

Úszóink kitettek magukért, hiszen 29 dobogós helyezéssel, 11 arany-, 7 ezüst- és 11 bronzéremmel az éremtáblázat élén végeztek a debreceni rövid pályás országos bajnokságon. Továbbá 4 sportolónk is bekerült a decemberi Eb-csapatba!

A magyar padel történetében még nem ért el olyan sikert női páros, mint az Andrejszki Dóra, Juhász Pálma kettős a portugáliai Európa-bajnokságon, ahol Open kategóriában a legjobb 8 közé jutottak a lányok. Továbbá csapatban Dutat Kriszta szakosztályvezetőnkkel kiegészülve a 9. helyen zártak.

A Duna Arénában rendezték a XXX. Magyar Kupát, a szinkronúszók rangos versenyét. A BVSC összesen 5 arany-, 3 ezüst- és 4 bronzéremmel zárt.

Nagy sikernek örülhettünk birkózó szakosztályunknál, ugyanis a Diák Lány Országos Csapatbajnokságon harmadik lett a BVSC-Zugló!

A hónap végén eldőlt, hogy a korábbi válogatott labdarúgó, Szekeres Tamás irányítja a szezon végéig a Merkantil Bank Ligában 14. helyen álló csapatunkat.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay