Csapatbajnoki bronzérmet szereztek birkózóink

Csapatbajnoki bronzérmet szereztek birkózóink

Nagy sikernek örülhettünk birkózó szakosztályunknál, ugyanis a Diák Lány Országos Csapatbajnokságon harmadik lett a BVSC-Zugló!

Bár a birkózás egyéni sportág, mindig nagy presztízsértéke van annak, ha egy klub a csapatbajnokságokon is jól tud szerepelni. A BVSC-Zuglónál is nagy hagyománya van a csapatbajnoki sikereknek, hiszen 4 éve éppen felnőtt együttesünk örülhetett az NB I-ben aranyéremnek. Ezúttal az utánpótlás ért el arra a szintre, hogy a hazai porondon a legjobbak között zárjon.

A Szigetváron rendezett Diák Lány Országos Csapatbajnokságon a BVSC a 12 csapatból az előkelő harmadik helyen végzett.

„Amióta idekerültem, ez az egyik legnagyobb utánpótlás sikerünk, hiszen az utóbbi években csapatot sem tudtunk kiállítani ebben a korosztályban. Ezért is nagy öröm, hogy a lányok egy szépen csillogó bronzéremmel tették le a névjegyüket. Ezt az utat szeretnénk folytatni, hogy a BVSC minél több korosztályban meghatározó utánpótlásbázis lehessen. Ezért dolgozunk a továbbiakban is” – értékelte a sikert szakosztályvezetőnk, Illés Gergely.

Gratulálunk a Bodzán Csinszka, Tóth Lelle, Szolga Dorottya, Szőri Zoé, Bednárik Annabella, Kácsor Illangó és Karbély Kamilla összetételű csapatnak és edzőiknek!

Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay