BVSC Napló: Kézilabdázóink sikerei

BVSC Napló: Kézilabdázóink sikerei

Felnőtt női és férfi kézilabdázóink is jól szerepelnek a bajnokságban. Mindkét együttesünk győzelemmel zárta a múlt hetet. A vízilabdázóknál is sűrű hét volt, a nőkre az Euroligában, a férfiakra a bajnokságban vártak nehéz mérkőzések.

Női kézilabdázóink a HÍD-UNIO SE I elleni rangadóval zárták a bajnokság első felét. Balog Beáta tanítványai 28-24-re nyertek, így a második helyen állnak a tabellán. A férfiak is otthon diadalmaskodtak. Ők a Rufusz CTSE-t múlták felül 25-24-re, így továbbra is vezetik a bajnokságot.

A két hónapos szünet előtt női és férfi vízilabdázóinkra is fontos mérkőzések vártak a múlt héten. Előbbiek Olaszországban szálltak medencébe az Euroliga második selejtezőkörében, ahol remekül helyt állt fiatal együttesünk. Végül a továbbjutást nem sikerült kiharcolnia Petrovics Mátyás tanítványainak az erős csoportban, de a lányok így is egy győzelemmel, kvartettjük harmadik helyén zártak.

A férfiakra dupla bajnoki várt a héten. Előbb hazai medencében sikerült legyőzniük Szűcs Leventééknek a Szombathelyt 16-11-re, aztán szombaton Szentesen is jól álltak a fiúk három negyeden keresztül, a végén viszont a hazaiak örülhettek a 11-10-es diadalnak. Ennek ellenére a felsőházból várhatják a februári folytatást a mieink.

Bartha Nikola és György Dániel révén két sportolónk is érdekelt volt a madridi Premier League-viadalon, míg Szegedi Döme Montenegróban versenyzett. Karatésaink szép eredményekkel zárták a hétvégét.

Filutás Viktor képviselte klubunkat a pályakerékpározók Hong Kong-i világkupa-állomásán. Sportolónk jó versenyzéssel a 14. pozícióban zárta a scratch-et, míg omniumban a 20. lett.

A héten két hosszabb interjút is lehetett olvasni honlapunkon, melyben Andrásfi Tibor, tehetséges párbajtőrözőnk mesélt céljairól, valamint Illés Gergely a birkózók szakosztályvezetője értékelte a csapatbajnoki aranyérmet és az utánpótlás építését is.

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay