BVSC Napló: Sikerek egyéni sportolóinktól

BVSC Napló: Sikerek egyéni sportolóinktól

Bár csapatsportágaink többsége számára már elkezdődött a téli szünet, egyéni sportolóink nem pihennek. Az úszók Glasgow-ban, a pályakerékpárosok Új-Zélandon, a vívók Lengyelországban, míg az asztaliteniszezők és a műugrók itthon versenyeztek.

Négy sportolónk szerepelt a glasgow-i rövid pályás úszó Európa-bajnokságon, közülük Bohus Richárd teljesített a legjobban, aki ezüstérmet nyert az országos csúcsot úszó 4x50 méteres férfi vegyes váltóval. Ricsi ráadásul két egyéni számában, 50 és 100 háton is országos rekordot ért el.

Remekül szerepelt Szűcs Luca a sosnowieci junior női kard világkupán. Bódy István tanítványa a Szocsiban rendezett vk után Lengyelországban is ezüstérmet nyert.

Filutás Viktor képviselte klubunkat a pályakerékpározók új-zélandi világkupa állomásán. Sportolónk omniumban a 16., míg scratchben a 13. helyen zárt.

Parádésan szerepeltek utánpótlás asztaliteniszezőink az Ifjúsági Fiú Top24-es Bajnokságban. Klubunkból kilencen jutottak be a legjobbak közé, közülük Both Olivér arany-, míg Terék Norbert bronzéremnek örülhetett.

A Téli Országos Bajnokságon két műugrónk is érdekelt volt. Bóta Botond 1 és 3 méteren sem talált legyőzőre, míg Gacs Barnabás előbbi számban a harmadik, utóbbiban pedig a második lett. Botond beszélt honlapunknak arról is, hogy milyen célokkal várja a hazai Eb-t.

Bár még csupán az alapszakasz felénél jár a bajnokság, női röplabdázóink féltávnál jó esélyekkel várhatják a folytatást, mert jelenleg rájátszást érő helyen vannak. Szombaton a DVTK-t győzték le magabiztosan Daróczi Gergely tanítványai. Vezetőedzőnk youtube-csatornánknak is értékelte az eddigi teljesítményt.

Többi csapatsportágunk számára már elkezdődött a téli szünet, de így sem maradtunk cikkek nélkül. Összeszedtük felnőtt labdarúgóink őszi szezonját számokban, továbbá Céró Bálint utánpótlásunk nagy szekciójának a vezetője értékelte a bajnokság első felét.

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay