Sűrű hét, négy győzelemmel

Sűrű hét, négy győzelemmel

Gőzerővel pörög a szezon kézilabdázóink számára, akik hamar felvették a bajnokság ritmusát és a múlt hetet négy győzelemmel zárták. Felnőtt női és férfi, valamint ifjúsági fiú csapatunk otthon, míg a serdülő fiúk idegenben diadalmaskodtak.

Szombaton ifjúsági fiú csapatunk a még nyeretlen Bp. Elektromos SE gárdáját látta vendégül. Játékosaink mindent megtettek a győzelemért, aminek meg is lett az eredménye és 35-22-re felülmúlták ellenfelüket.

„Nagyon jól kezdtük az első félidőt, nagy előnyt szereztünk. Az ellenfél időt kért, és elkezdték a hét a hat elleni játékot játszani, ott egy picit megtört a lendületünk. Kimaradtak az egész pályás kapura lövéseink, de hamar rendeztük sorainkat és magabiztos győzelmet arattunk. Ismét voltak nagyon jó egyéni teljesítmények, és mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez. Gratulálok a csapatomnak!” – összegezte a látottakat Balog Beáta vezetőedzőnk.

Férfi ifjúsági II. osztály, Kelet:

BVSC-Zugló–Bp. Elektromos SE 35-22

 

Serdülő fiú együttesünk két vereség után a Martonvásár vendégeként szerezte meg első győzelmét (30-19) a bajnokságban vasárnap. Tóth Robert Dávid edzőnk elégedetten értékelt.

"Végre két pontot szereztünk, ami már nagyon hiányzott a csapat lelkivilágának. Védekezésben javultunk, a lerohanásunk fejlődik, ám a felállt fal elleni játékunkkal elégedetlen vagyok. Napról-napra előre lépünk, újabb és újabb játékelemek jelennek meg. Jó úton járunk, de még mindig nagyon az elején tartunk. Vasárnap nehéz mérkőzésre készülhetünk, de ez a két pont növelheti az önbizalmunkat!"

Fiú serdülő III. osztály, F-csoport:

Martonvásári KSE–BVSC-Zugló 19-30

BVSC: Pászli (kapus) – László 4, Simkó 12, Bene 9, Szekeres 3, Bálint 1, Kulcsár 1 – Zsombok, Illyés, Kenyeres.

 

A Budapest I. osztályban érdekelt felnőtt női csapatunk ismét hazai pályán lépett pályára. A lányok a félidőben 15-10-re vezetettek és ez a különbség kitartott a végéig a Pestszentimrei SK ellen. Így Balog Beáta együttese megérdemelt 34-29-es győzelmet aratott.

„Nehezen kezdtük a mérkőzést, kerestük a védekezésünket, és támadásban is bizonytalanok voltunk. Azonban miután védekezést váltottunk, magabiztosabb lett a támadójátékunk, fegyelmezettebben kézilabdáztunk és el is tudtunk lépni ellenfelünktől. A végére picit kiengedtünk, látszik még azért, hogy össze kell szokni a lányoknak, de örülünk a győzelemnek” – nyilatkozta vezetőedzőnk.

Női felnőtt Budapest I. osztály:

BVSC-Zugló–Pestszentimrei SK 34-29

BVSC: Győrffy, Márity (kapusok) – Bajzáth 3, Benedek 6 (1), Bottlik, Forgács, Gajdán, Horváth, Kacskovics, Komár 6 (1), Kovács 2, Lengyel 4 (1), Szakácsy 1, Szlovák 7, Wágner 2, Bihari 1

 

A felnőtt Budapest II. osztályban szereplő férfi együttesünk még szerdán lépett pályára hazai környezetben a KEAC ellen. Csapatunk újabb győzelmével (34-24) megtartotta százszázalékos formáját a bajnokságban.

Férfi felnőtt Budapest II. osztály:

BVSC-Zugló–KEAC 34-24

BVSC: Nguyen, Varga – Bundik 1, Cattaneo 1, Kopcsik 12 (2), Moravszki, Mundweil 4, Nemes, Sebestyén Á. 6, Sebestyén B. 3, Simó 1, Szakács 2, Szalai 3, Vágner 1

 

Gratulálunk csapatainknak! Hajrá BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay