Őszi visszatekintés: női kézilabda

Őszi visszatekintés: női kézilabda

A női és férfi vízilabdázók, valamint a férfi kézilabdázók után folytatjuk őszi visszatekintő sorozatunkat. Ezúttal felnőtt női kézilabdázóink vezetőedzőjével, Balog Beátával beszélgettünk a lányok eddigi teljesítményéről.

Női kézilabda együttesünk számára rögtön a legnagyobb rangadóval indult a bajnokság, hiszen az őszt hibátlanul záró FTC-hez látogatott a csapat. Sajnos ott nem sikerült a győzelem a lányoknak, de ezt követően öt magabiztos siker következett. Októberben a KSA Budapest elrabolt egy pontot a Szőnyi útról, de a félévet ismét négy sikerrel zárták Balog Beáta tanítványai a tabella második helyén.

„Az őszi szezon végére egyre látványosabb volt, ahogy a fiatalok összeszoknak a felnőtt játékosokkal. Működik az a rendszer, amit elkezdtünk és szeretnénk is folytatni. Az elején rosszul jött a sorsolás, hogy rögtön az első meccsen játszottuk a rangadót, de reméljük, hogy nem azon múlik majd a végén. A téli pihenő után január elején kezdtük újra az edzéseket, amikor már csak a taktikai rész került előtérbe. Úgyhogy csak a Fradira készülünk, az ő lerohanásaikra, védekezésükre, hogy a játékukat semlegesíteni tudjuk” – árulta el vezetőedzőnk.

Csapatunk számára január 24-én pénteken folytatódik a szezon, amikor a zöld-fehérek látogatnak a Szőnyi útra. A lányoknak különösen is szükségük lesz majd a buzdításra, hiszen ez lesz számunkra a bajnokság legnagyobb rangadója, majd következő szerdán a harmadik helyezett Pénzügyőr vendégeként lépünk pályára. Így fontos meccsek várnak a mieinkre.

„Bizakodó vagyok a tavaszi szezon előtt, több erősebb csapat ellen is játszottunk az utóbbi időben felkészülési mérkőzést, amely jól szolgálta a fejlődésünket. Bízom benne, hogy ez a pályán is meglátszódik majd” – zárta gondolatait Balog.

A góllövőlistán előkelő helyet foglal el a mindössze 16 éves Komár Lili, aki 63-szor volt eredményes az ősszel, így az összesített rangsor negyedik helyén áll. Neki és a csapatnak is csak hasonló folytatást kívánhatunk.

Hajrá lányok! Hajrá BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay