Felemás utánpótlásunk hétvégi mérlege

Felemás utánpótlásunk hétvégi mérlege

Két utánpótlás együttesünk is pályára lépett a hétvégén kézilabdázóinknál. A serdülő fiúk közvetlen riválisuk, az Angyalföldi Sportiskola ellen arattak magabiztos diadalt, második számú ifi lány csapatunk viszont sajnos ezúttal kikapott.

A serdülő fiúk számára nem indult jó a szezon, de az ősz végére sorra szállítja a győzelmeket a csapat, ami biztató tavaszt ígér. Vasárnap az Angyalföldi Sportiskola együttese látogatott a Szőnyi útra. A forduló előtt riválisunk két ponttal állt előttünk a tabellán, így egy győzelemmel utolérhették őket fiataljaink.

Az első félidőben nem esett sok gól, de 9-6-ra a BVSC-Zugló vezetett a szünetben. A fordulást követően tovább nőtt a különbség a két együttes között, végül 27-18-ra nyertek a mieink.

„Végig vezetve, jó védekezést mutatva nyertük a meccset. Az első félidő gólszegény játéka után támadásban feljavultunk a második 25 percre. A végeredmény valós különbséget mutat. Az ősz végére álltunk össze, az elvégzett munka eredménye már 3 győzelmet hozott egymás után. Szombaton a sereghajtó otthonába újabb 2 pontért utazunk" – nyilatkozta edzőnk, Tóth Robert Dávid honlapunknak.

Fiú Serdülő III. osztály, F-csoport:

BVSC-Zugló–Angyalföldi Sportiskola 27-18

BVSC: Pászli – Antal 3, Lantos 2, László, Simkó 3, Szekeres 6, Szobodek 8 Cserék: Bálint 1, Kulcsár 1, Kenyeres, Illyés, Bene 3, Zsombok

 

Szombaton második számú női ifi együttesünk a Főnix vendégeként lépett pályára. Egy héttel korábban másik csapatunk otthon magabiztosan nyert ellenük (41-26), de tudtuk, hogy könnyű mérkőzésre nem számíthatunk, hiszen a házigazdák a dobogó harmadik fokán állnak. Sajnos ezúttal jobb napot fogtak ki a gödöllőiek és a 19-9-es félidei állást követően végül 39-24-re nyertek. A BVSC-Zugló II. számára pénteken első számú gárdánk ellen zárul az őszi szezon, a BVSC-s házirangadóval.

Női Ifjúsági III. osztály, B-csoport:

Főnix ISE–BVSC-Zugló II. 39-24

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay