Kézilabdázóink győzelemmel zárták az őszt

Kézilabdázóink győzelemmel zárták az őszt

Lejátszotta utolsó mérkőzését az őszi szezonban felnőtt női kézilabda együttesünk. A lányok, a HÍD-UNIO SE I elleni rangadóval zárták a bajnokság első felét. Balog Beáta tanítványai 28-24-re nyertek, így a második helyen állnak a tabellán.

A Budapest Bajnokság I. osztályában második helyezett BVSC-Zugló, a negyedik pozícióban álló HÍD-UNIO SE I együttesét fogadta péntek este a Szőnyi úton. Tudtuk, hogy nem számíthatunk könnyű mérkőzésre. A találkozó előtt klubunk elnöke, Szatmáry Kristóf is mondott pár buzdító szót a lányoknak, akik Lengyel Petra révén rögtön egy góllal indítottak. Sajnos ezt követően több pontatlanság is becsúszott, így a vendégek az első negyedóra végére már 8-5-re vezettek.

Balog Beáta vezetőedzőnk kapuscserével és időkéréssel próbálta felrázni csapatát, aminek meg is lett az eredménye. Szép lassan ledolgozták a lányok a hátrányt, a 27. percben pedig Benedek Zsófia lerohanásból egyenlített (11-11). A félidő hajrája már jól sikerült, és alig egy perc alatt háromszor is eredményesek voltak a mieink a sorozatos labdaszerzéseknek is köszönhetően (14-12), végül 15-14-es hazai vezetéssel zárult az első játékrész.

 

 

A folytatásban fiatal együttesünk magához ragadta a kezdeményezést és a 33. perc elején Komár Lili találatával először volt három közte (18-15). Összeállt csapatunk támadójátéka, hátul pedig Márity Laura bravúrjaival járult hozzá, hogy a különbség tovább nőtt a két együttes között. A 49. percben Szlovák Enikő szép betörésével már 25-19-re vezetett a BVSC. Bár a hajrában próbált zárkózni a HÍD-UNIO, de ez csak részben sikerült, végül 28-24-re diadalmaskodtak a mieink, így a második helyen zárták az őszt, ami biztató a január végi folytatás előtt.

Vezetőedzőnk youtube-csatornánknak értékelte röviden a bajnokság első felét:

Gratulálunk a csapatnak! Hajrá BVSC!

 

Női felnőtt Budapest I. osztály:

BVSC-Zugló–HÍD UNIO SE I 28-24

BVSC: Győrffy, Márity (kapusok) – Bajzáth 2, Benedek 3, Bottlik 1, Eperjesi, Forgács 1, Kacskovics 1, Komár 10 (4), Lengyel 3, Ormos 1, Széll-Kovács, Szlovák 5, Wágner 1

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay