Ez történt júliusban

Ez történt júliusban

A nyár második hónapja a tokiói olimpiáról szólt elsősorban. A BVSC-é volt a második legnépesebb küldöttség, júliusban pedig bravúros pontszerző helyekkel indult a mieink számára az ötkarikás játékok.

A tavalyi évről idénre halasztott nyári ötkarikás játékokon 174 fős magyar csapat vehetett részt. Az egyesületek közül a BVSC delegálta a második legtöbb sportolót a japán fővárosba.

 

 

A tokiói olimpia harmadik versenynapján rögtön megszülettek az első BVSC-s pontszerző helyezések. A magyar férfi 4x100 méteres gyorsváltó Bohus Richárddal és Németh Nándorral a soraiban zárt a bravúros ötödik helyen, ráadásul országos csúcsot úszott a magyar csapat. Márton Anna is kiemelkedően teljesített a női kardozók között úgy, hogy sérülten vívta végig a napot, és így is negyedikként végzett!

 

 

Cseh László ötödik olimpiáján is döntőt úszott, így remek eredménnyel zárta le szenzációs pályafutását!

Az olimpián kívül fontos esemény volt labdarúgóink életében is Buzsáky Ákos játékosként többek között a portugál FC Porto és az angol Plymouth, valamint a QPR csapatában is megfordult. Azóta már edzőként dolgozik, és a 20-szoros magyar válogatott labdarúgó a BVSC-Zugló kispadján kezdte meg a szezont.

 

 

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay