BVSC Napló: Sikeres felkészülési versenyek

BVSC Napló: Sikeres felkészülési versenyek

A női vízilabda-válogatott világliga ezüst-, Korpási Bálint pedig bronzéremmel hangolt az olimpiára a múlt héten. Úszóink közben a Budapest Openről szállították a szép eredményeket, ráadásul eldőlt, hogy kik indulhatnak közülük Tokióban.

Sokáig jól állt a magyar női vízilabda-válogatott az Egyesült Államok ellen az athéni világliga szuperdöntő fináléjában, végül 14-8-ra riválisunk nyert. Bíró Attila együttese így is egy szépen csillogó ezüstérmet szerzett két játékosunkkal, Leimeter Dórával és Gyöngyössy Anikóval a soraiban. A csapat az Európa-bajnok spanyolokat is legyőzte.

A Magyar Úszó Szövetség elnöksége jóváhagyta Sós Csaba szövetségi kapitány javaslatát a tokiói magyar csapatot illetően, amely szerint hét úszónk is ott lehet az ötkarikás játékokon! Közben olimpikonjaink érmekkel hangoltak Tokióra a Budapest Openen, míg a csapat másik felére a héten vár az olimpia előtti utolsó verseny!

Korpási Bálint túl van az olimpia előtti utolsó felkészülési viadalán. A 38. alkalommal megrendezett Vehbi Emre és Hamit Kaplan nemzetközi emlékversenyen bronzérmet szerzett Törökországban kötöttfogású birkózónk!

Újabb két sportolónkkal folytattuk olimpikonjainkat bemutató sorozatunkat youtube-csatornánkon. Ezúttal a világbajnoki bronzérmes úszó, Bohus Richárd, valamint az Európa-bajnoki ezüstérmes kardozó Pusztai Liza mesélt a pályafutásáról és az olimpiai esélyekről.

Hosszú idő után rendezhetett versenyt birkózó szakosztályunk, így nem meglepő, hogy népes mezőny gyűlt össze csarnokunkban az I. BVSC-Zugló-Kizotti edzőversenyen. Az esemény előtt a 2020-as év legjobb utánpótlás birkózóit díjazták klubunknál.

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay