BVSC Napló: „Vizes” hírek

BVSC Napló: „Vizes” hírek

Az utóbbi héten legfőképpen a medencében zajlott az élet egyesületünknél. A felnőtt férfi vízilabda-válogatottban Pásztor Mátyás teljesített jól, de az utánpótlásra is fontos feladatok várnak. Szinkronúszóink pedig az Orka Kupáról szállították az érmeket.

Pásztor Mátyás remekelt a magyar férfi vízilabda-válogatottban. Märcz Tamás csapata horvátországi edzőtáborral készül a tokiói olimpiára. Sibenikben kétszer is legyőzték a mieink a házigazdákat, ráadásul játékosunk mindkét alkalommal 3 góllal vette ki a részét a sikerből.

Július elején rendezik Portugáliában az U15-ös vízilabda Európa-bajnokságot, ahol négy játékosunk is szerepet kap majd a magyar válogatottban. A fiúk tornagyőzelemmel hangoltak a kontinensviadalra. A lányok U15-ös Eb-jének pedig a héten Szentes ad otthont, ahol két játékosunk is érdekelt. A mieink a görögök elleni győzelemmel kezdtek.

Folytattuk olimpikonjainkat bemutató videósorozatunkat youtube-csatornánkon. Ezúttal két úszónkkal ismerkedhettünk meg. Burián Katalin és Cseh László mesélt a kezdetekről és a célokról is.

Későbbi időpontban rendezték meg az tavaszról elhalasztott Orka Kupát Székesfehérváron, ahol remekül szerepeltek szinkronúszóink. Sportolóink minden korosztályban dobogóra álltak és összesítésben 6 arany-, 3 ezüst- és 1 bronzérmet szereztek!

Idén is több mint 30 fő vett részt utánpótlásunkból birkózóink nyári táborában. A gyerekeket szakosztályunk korábbi mesteredzője is meglátogatta.

Ebben a nagy nyári melegben mindenkinek jól jön egy frissítő. Mi is igyekszünk a „110 éves sztorikban” egy kis hűsítővel szolgálni abban a tekintetben, hogy ezúttal egyetlen téli olimpián járt szakosztályunkra tekintettünk vissza.

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay