Még nem dőlt el semmi az osztályozón

Még nem dőlt el semmi az osztályozón

Gól nélküli döntetlenről várhatják labdarúgóink az NB II osztályozójának vasárnapi visszavágóját. Bár adódtak lehetőségek a BVSC előtt, végül 0-0-val zártunk otthon a Szentlőrinc ellen. A találkozó után a főszereplők értékeltek!

Napsütéses idő, kígyózó sorok a jegypénztárnál és a büféknél és már csak két lépcsőfok az NB II-től. Ilyen előjelekkel várhattuk a Szentlőrinc elleni NB II-es osztályozó vasárnapi első felvonását a Szőnyi úton. A nagyjából 1000 néző jó hangulatot varázsolt otthonunkba, a csapatok viszont adósak maradtak a helyzetekkel. Bár előbb Horváth, majd Májer veszélyeztetett az első félidőben, de mindkét alkalommal megmenekült a vendég kapu a góltól. Kelemen távoli próbálkozását is hárította Prokop, így 0-0-s állásnál mehettek pihenőre a csapatok.

„A második félidőben ott picit a saját felelősségem, hogy az elején nem jól váltottunk szerkezetet és 20 percig kerestük önmagunkat. Ezzel az ellenfelet feltámasztottuk, de akkor sem volt igazából olyan helyzetük, ami nagy volt. Aztán a cserékkel ismét szerkezetet váltottunk és az utolsó negyedórában föléjük kerekedtünk, de nekünk sem voltak igazából komolyabb lehetőségeink. A végén volt egy helyzetünk Tóth Milán révén. Összességében azt mondhatom, hogy nem voltunk alárendeltek, de jobbak sem. Ez egy ilyen mérkőzés volt. Az elején is azt mondtam, hogy ez nem itt fog eldőlni, hanem majd idegenben. Akinek egy kicsivel nagyobb szerencséje lesz, az fog továbblépni” – nyilatkozta Urbán Flórián vezetőedzőnk.

A második játékrész elején a vendégek játszottak inkább mezőnyfölényben, de Kovács hárított, amikor kellett. Mindkét oldalon cserékkel próbáltak frissíteni a vezetőedzők, ebből pedig úgy tűnt, a BVSC jöhet ki jobban. A hajrában viszont kimaradt Tóth helyzete, így gól nélküli döntetlennel zárult az osztályozó első összecsapása.

„Nem készültünk másképpen, mint eddig, de azt azért tudtuk, hogy mégsem egy NB III-as csapat ellen játszunk és teljesen más lesz a ritmus. Úgy gondolom, mindenki odatette magát teljesen. Sikerült egy jó mérkőzést játszani. A visszavágóra is fel fogunk készülni és mindenféleképpen szeretnénk megnyerni a találkozót” – értékelt a csereként beálló Nagy József.

A vendégek megbízott vezetőedzője, Pichler Gábor többet várt csapatától a mérkőzésen.

„Csupán tudásunk 30-40 százalékát vittük ki a pályára, ami erre volt elég. Pozitív, hogy nem kaptunk gólt, de nem éreztem veszélyt a játékunkban, talán csak a pontrúgásainkban. Főleg játékminőségben több kell majd a visszavágón ahhoz, hogy bennmaradjunk” – mondta.

A második mérkőzést vasárnap 17 órától rendezik. Szurkoljunk minél többen a fiúknak a Szentlőrinc vendégeként is! Hajrá, BVSC!

NB II osztályozó, 1. mérkőzés

BVSC-Zugló–Szentlőrinc 0–0

BVSC: Kovács B. – Fisli, Balogh M., Benkő-Bíró – Májer, Tamási Zs. (Nagy J., 77.), Szilágyi (Vernes, 68.), Király – Szalánszki, Horváth R. (Gergely 68.), Kelemen (Tóth M., 77.). Vezetőedző: Urbán Flórián

Szentlőrinc: Prokop – Erdélyi, Keresztes, Tamás L., Kiss-Szemán – Havas (Radosevics, 72.), Kesztyűs – László (Novák, 11.), Múcska (Jancsó, 88.), Rétyi – Grumics (Lénárt, a szünetben). Megbízott edző: Pichler Gábor

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay