Rangadók hétvégéje

Rangadók hétvégéje

Véget ért az őszi szünet kézilabdázóink számára, így a múlt héten szinte minden együttesünk pályára lépett. Ifjúsági csapataink könnyen nyertek hazai környezetben, míg a felnőttek közül a nők és a férfiak is idegenben játszottak rangadót.

 

A kisebb őszi szünet után ifi fiú csapatunk lépett először pályára. A forduló előtt mindössze két ponttal mögöttük álló Balassagyarmatot fogadták a mieink. Az első félidőt követően 14-9-re vezetett a BVSC, a végére viszont szétnyílt az olló és magabiztos, 35-18-as sikert könyvelhetett el együttesünk.

Férfi Ifjúsági II. osztály, Kelet:

BVSC-Zugló–Balassagyarmati Kábel SE 35-18

 

Leány ifjúsági csapataink közül ezúttal csak első számú gárdánk lépett pályára. A Martonvásár látogatott a Szőnyi útra, ahol nem sok esélyt adtak számukra a mieink. A félidei 35-7 után kézilabda pályán szokatlan, 69-14-es hazai sikerrel zárult a találkozó. A héten viszont már mindkét együttesünk pályára lép. A BVSC-Zugló II. éppen a Martonvásárhoz látogat, míg a BVSC-Zugló I. a velük azonos pontszámmal álló Domony KSE vendégeként szerepel.

Női Ifjúsági III. osztály, B-csoport:

BVSC-Zugló I.–Martonvásári KSE 69-14

 

Fontos mérkőzés várt felnőtt női kézilabdázóinkra, hiszen a szünet előtt hazai pályán meglepetésre pontot veszítettek a lányok a KSA Budapest ellen. A bajnokságban egy hellyel mögöttünk tanyázó Rév vendégeként szeretett volna javítani csapatunk. Balog Beáta tanítványai hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést és a félidőben 16-11-re vezettek. A második játékrészben egy találatra felzárkóztak a hazaiak, de a hajrát a 13 gólig jutó Komár Lili vezetésével a mieink bírták jobban, így 33-28-ra megnyerték a dobogósok csatáját és továbbra is a második helyen állnak a bajnokságban.

Női felnőtt Budapest I. osztály:

Rév TSC–BVSC-Zugló 28-33

BVSC: Győrffy, Márity (kapusok) – Bajzáth 3, Benedek 3, Bottlik 7, Eperjesi, Forgács 2, Horváth, Kacskovics, Klement, Komár 13 (7), Kovács, Lengyel 3, Ormos 2, Szlovák

 

Nem várt könnyű találkozó férfi csapatunkra, akik fiatal koruk ellenére eddig remekül szerepelnek a felnőttek között. Ezúttal viszont a jóval idősebb átlagéletkorú Budapest Heroes-hoz látogattak a mieink. Bár a találkozó elején sikerült megszerezni a vezetést, a félidőben már a hazaiaknál volt az előny (12-8). A folytatásban hatalmas küzdelem folyt a pályán és az 55. percben a 14 góllal záró Kopcsik Patrik találatával sikerült egyenlíteni. Sajnos a hajrá a vendéglátóké volt, így 24-23-ra megnyerték a mérkőzést és átvették a vezetést a tabellán.

„Mindkét felnőtt csapatunk rangadóhoz méltó formában játszott a hétvégén. A lányoknál több hiányzó is volt, de szerencsére így is sikerült megszerezni a győzelmet nagy küzdéssel és igazi csapatmunkával. Sajnos a fiúknál is voltak hiányzók sérülések és betegségek miatt, amit itt jobban megéreztünk. Végig szoros mérkőzésen végül 1 gólos vereséget szenvedtünk idegenben. Ennek ellenére nem vagyunk elkeseredve, készülünk a visszavágóra, addig is dolgozunk tovább és javítjuk a hibákat” – nyilatkozta Balog Beáta két felnőtt csapatunk teljesítményéről.

Férfi felnőtt Budapest II. osztály:

Budapest Heroes SE–BVSC-Zugló 24-23

BVSC: Nguyen, Szemerédi (kapusok) – Bundik, Doleschall, Kopcsik 14 (7), Mundweil, Nemes 2, Rajna-Rimek, Sebestyén Á. 5, Sebestyén B. 1, Szabó, Szakács 1, Szalai, Vágner

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay