Rangadók hete következik

Rangadók hete következik

Izgalmas bő egy hét vár csapatainkra, hiszen a kézilabdázók, labdarúgók, röplabdázók és vízilabdázók is rangadókat vívnak. Ráadásul többnyire itthon szurkolhatunk együtteseinknek. Érdemes feljegyezni a naptárba a mérkőzéseket.

Kézilabdázóinknál ezen a hétvégén két fontos meccs is vár csapatainkra. A nők és a férfiak is az egy ponttal mögöttük álló együttesekhez látogatnak. Előbbi gárdánk jelenleg a második, míg utóbbi az első helyen áll a bajnokságban.

A labdarúgóknál jövő pénteken az őszi szezon utolsó hazai meccsét rendezik a Szőnyi úton férfi együttesünk számára. A bajnokságot remekül kezdő Testvériség látogat Gabala Krisztián tanítványaihoz. Bár a gárda az utóbbi fordulókban botladozott, nem lehet félvállról venni ezt a találkozót sem a mieinknek. A nők ezen a hétvégén a dobogós Monort fogadják, viszont jövő héten az egy pozícióval mögöttük álló Gyömrő ellen lépnek pályára szintén hazai környezetben, ahol reményeink szerint tovább gyűjtögethetik pontjaikat.

A Daróczi Gergely által irányított női röplabdázóink ezen a hétvégén a tabellán mögöttük álló DEAC vendégei lesznek, viszont számukra november 17-én vár majd komoly rangadó. Ugyanis az NB II-ben eddig hibátlan Kispest látogat a Szőnyi útra.

Női vízilabdázóink számára nincs megállás. A Magyar Kupa és az Euroliga után folytatódik számukra a bajnokság, ráadásul egy hét alatt három meccsel. Elsőként szombaton az M4 Sport által is közvetített találkozón az UVSE-hez látogat Petrovics Mátyás együttese, majd jövő szerdán a nagy rivális Dunaújvárost, pénteken pedig a még pont nélkül álló Tatabányát fogadják a lányok. Szűcs Levente gárdájára „csupán” egy találkozó vár, de az a felsőházba jutás szempontjából nagyon fontos lesz, ugyanis a közvetlen vetélytárs Honvédot fogadják jövő pénteken a mieink.

Sok sikert kívánunk csapatainknak! Szurkoljunk minél több alkalommal a helyszínen, hajrá BVSC!

 

A Rangadók hetének mérkőzései:

Kézilabda:

Felnőtt női: 11.09. 14:15 Rév TSC–BVSC-Zugló (Siketek Sportcsarnok)

Felnőtt férfi: 11.10. 18:00 Budapest Heroes–BVSC-Zugló (Építők Sportcsarnok)

 

Labdarúgás:

Férfi felnőtt: 11.15. 19:00 BVSC-Zugló–Testvériség SE (Szőnyi út)

Női felnőtt: 11.17. 16:45 BVSC-Zugló–UFC Gyömrő (Pénzügyőr SE Kőér utcai Sporttelepe)

 

Röplabda:

Női felnőtt: 11.17. 17:00 BVSC-Zugló–Kispest SE (Szőnyi út)

 

Vízilabda:

Női felnőtt: 11.09. 15:30 UVSE–BVSC-Zugló Diapolo (Hajós Alfréd Uszoda) – M4 Sport

Női felnőtt: 11.13. 20:00 BVSC-Zugló Diapolo–DUE-Maarsk Graphics (Szőnyi út)

Férfi felnőtt: 11.15. 20:00 BVSC-Zugló–Honvéd (Szőnyi út)

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay