Fiatalság, lendület

Fiatalság, lendület

Látványosan megfiatalodott klubunk kézilabda-szakosztályának edzői stábja, amely remélhetőleg az utánpótlásképzés hatékonyságán is meg fog látszódni.

Történt ugyanis, hogy a szakosztály „leigazolta” az NB I-es Kispesti Női Kézilabda Klub kiválóságát, Balog Beátát, illetve egy, a Testnevelési Egyetemen tanuló fiatal és a kézilabda iránt elkötelezett hallgatót, Szlovák Enikőt. Hozzájuk csatlakozik még a szakosztály egyik „alapítótagja”, az ovis csoportot, és az U7-U9-es korosztályokat edző Rozs Bettina, aki maga is a fiatal korosztályhoz tartozik. A három szakembertől azt várja a szakosztály vezetése, hogy könnyen szót ért majd a mai fiatalokkal, másrészt pedig, hogy a saját lendületüket is képesek lesznek átadni a csapataiknak.

- Nagyon örülök, hogy idekerültem, ez nekem egy új szerelem – mondta Balog Bea, aki 17 éve játszik már az NB I-ben. Pályafutása során megfordult a Vasasban, az Érdben, a Spartacusban és az MTK-ban is. – Edzőként a BVSC-Zugló az első munkahelyem, én pedig szeretnék bizonyítani. A gyerekekkel jól kijövök, már nem egyszer kint szurkolnak nekem a bajnoki mérkőzéseken is.Legfiatalabb szakosztályunkban nyolc csapatban már közel száz gyerek sportol.

Az edzések három helyszínen, a Móra Ferenc Általános Iskola-, az Egressy Gábor Szakgimnázium- és a Wesselényi Miklós Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskola tornatermében zajlanak.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay