BVSC Napló: Érmek mindenhonnan

BVSC Napló: Érmek mindenhonnan

Nem mondhatjuk, hogy sportolóink nyári pihenésüket töltik, hiszen az U15-ös leány vízilabda-válogatott az Eb-n, para-asztaliteniszezőink pedig a világkupán szereztek aranyérmet, de további szép eredmények is fűződnek a múlt héthez!

Európa-bajnoki aranyérem, győztes Eb-rajt a legnehezebb csoportrivális ellen és BENU-kupa ezüstérem. Remek napot zártak vízilabdázóink a magyar válogatottakban vasárnap. A fiú U15-ös kontinenstorna előtt pedig Balogh Botond nyilatkozott nekünk a várakozásairól.

Csütörtök este Budapesten letette az olimpiai esküt a július 23-án kezdődő tokiói játékokon szereplő magyar csapat. A BVSC-t 13 sportoló képviseli majd a japán fővárosban, miután eldőlt, hogy három vízilabdázónk is tagja lett a szűk keretnek! Az is eldőlt, hogy Mohamed Aida tőrvívó mellett klasszis úszónk, Cseh László viheti majd a magyar zászlót a megnyitóünnepségen. Olimpikonjainkat bemutató videósorozatunkban ezúttal Korpási Bálint birkózónkkal, továbbá Németh Nándor úszónkkal ismerkedtünk meg.

A horvátországi Porecben rendezett Karate1 Youth League versenyen Ádám Alexandra első junior nemzetközi versenyén bravúrosan szerepelt. Sportolónk az 53 fős mezőnyben a 3. helyen végzett!

Három aranyéremmel hangoltak asztaliteniszezőink a paralimpiára! Csonka András, Pálos Péter és Szvitacs Alexa is megnyerte az Ostravában rendezett Világkupát!

Már három meccsen túl vannak felnőtt labdarúgóink a nyáron és még hat találkozó vár Céró Bálint tanítványaira az NB III augusztus eleji rajtjáig. Íme a csapat további felkészülési programja!

A BVSC-Zugló a 2021-es tokiói játékokra készülő olimpikonjai tiszteletére rajzpályázatot hirdet a klub utánpótlás versenyzőinek, valamint az egyesületünk nyári táboraiban résztvevő 6-10 éves gyermekek számára. A részletekről itt írtunk.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay