BVSC Napló: Kimagasló eredmények

BVSC Napló: Kimagasló eredmények

Bár közeledik az év vége és ez több sportágban is egy kis pihenést vagy épp alapozást jelent, ennek ellenére nem maradtunk BVSC-s sikerek nélkül a múlt héten sem! Németh Nándor országos csúcsot úszott, míg Korpási Bálint aranyérmes lett a világkupán!

Keddtől szombatig rendezték az úszók számára az év fő versenyét, amely a járványhelyzet miatt végül a kaposvári országos bajnokság lett. Kitettek magukért sportolóink, hiszen 6 arany-, 6 ezüst- és 3 bronzéremmel zárták a versenyt. Ráadásul Németh Nándor nevéhez fűződik az egyetlen országos csúcs az ob-n! 100 méter gyorson saját rekordját döntötte meg.

Remekül szerepeltek birkózóink a belgrádi egyéni világkupán! Takács István első felnőtt világversenyén győzelemmel mutatkozott be, míg Korpási Bálint egészen a döntőig menetelt. Vasárnap aztán szoros mérkőzésen az aranyérmet is megnyerte sportolónk.

Eseménydús héten vannak túl férfi vízilabdázóink. Előbb az európai szövetség kizárta klubunkat az Eurokupából, egyik játékosunk jogosulatlan játéka miatt, a vízben azonban tovább folytatták a fiúk remek sorozatukat. Ugyanis Szűcs Levente tanítványai hazai medencében előbb a Tatabányát 21-7-re, majd a Honvédot 13-9-re győzték le, így a csapat már 12 meccs óta veretlen!

 

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay