Molnár Krisztiánék bravúros bronzérme az ob-n

Molnár Krisztiánék bravúros bronzérme az ob-n

Kecskeméten rendezték az asztaliteniszezők összevont országos bajnokságát, ahol a sportág apraja-nagyja asztalhoz lépett. Sportolóink remek eredményei közül kiemelkedett Molnár Krisztián és Molnár Kendra bronzérme a felnőtt vegyes párosok között.

Népes mezőny, 800 sportoló gyűlt össze Kecskeméten, ahol országos bajnokságot rendeztek az asztaliteniszezők számára a különböző korosztályokban. A rengeteg eredmény közül kiemelkedett Molnár Krisztián és a mindössze 13 éves unokahúga, Molnár Kendra sikere. A felnőtt vegyes párosok küzdelmében csak a végső győztes és a tokiói olimpiára is jó eséllyel pályázó, Szudi Ádám, Pergel Szandra kettőstől kaptak ki az elődöntőben 3-0-ra, így bronzérmet szereztek. Krisztiánék eredménye történelmi jelentőségű, ugyanis felnőtt országos bajnokságon rokonokból álló pár még nem szerzett érmet.

A felnőtt párosok között a döntőig jutott András Csaba és Both Olivér, ahol 3-1-re kaptak ki az Ecseki Nándor, Szudi Ádám kettőstől. Bár András és Both idén igazolt külföldre a BVSC-ből, de még nálunk edzenek, ha itthon vannak.

Az U21-esek között is kiemelkedtek BVSC-s sportolóink. Férfi egyéniben hárman is dobogóra állhattak. András magabiztosan menetelt a fináléig, ahol 3-0-ra győzött. Both és Terék Norbert pedig bronzérmes lett. Férfi párosban is ők voltak a főszereplők, ahol gyakorlatilag házi döntőt rendeztek. Végül az András, Both kettős felülmúlta 3-0-ra a Terék, Krebs Bálint duót. András a kecskeméti Drabant Anita oldalán vegyes párosban is dobogóra állhatott. Itt meg kellett elégednie egy bronzzal, miután a későbbi győztestől nagy csatában 3-2-re kikaptak.

 

 

Az újoncok U13-as korosztályában Cseri Ádám szettveszteség nélkül menetelt az elődöntőig, ahol szoros meccsen kikapott 3-1-re Lei Balázstól, így sportolónk bronzérmet szerzett, míg Zaccomer Zétény a negyeddöntőben búcsúzott. Az U12-es korcsoportban szintén egy harmadik helynek örülhettünk Kancsár Péter révén.

A para-asztaliteniszezők között is voltak BVSC-s érmeseink. Pálos Péter, Szerdahelyi Krisztofer oldalán nyert a 11-es kategóriában a párosok versenyében. Egyéniben sajnos Pálos a negyeddöntőben visszalépett sérülés miatt. Innen is mihamarabbi gyógyulást kívánunk neki. A 8-as kategóriában Csonka András két aranyérmet is szerzett. Egyéniben, majd Zborai Gyulával párosban sem talált legyőzőre.

 

 

Gratulálunk sportolóinknak és edzőiknek!

 

Fotók: MOATSZ

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay