Világsztárok tartottak edzést utánpótlás úszóinknak

Világsztárok tartottak edzést utánpótlás úszóinknak

Csütörtökön délután nagyon magas volt az olimpiai-, világ- és Európa-bajnoki címek és érmek száma a BVSC uszodában. Hiszen a budapesti úszó világkupára érkező sztárok egy csoportja vezényelt edzést fiatal sportolóinknak.

5 olimpiai-, 20 világbajnoki- és 12 Európa-bajnoki cím és számtalan további nagymedencés érem képviselői látogattak el csütörtök délután a BVSC uszodájába, hogy a szép számmal megjelent utánpótlás úszóinknak tartsanak egy rövid edzést. A fiatalokon már az elején látszódott, hogy nagyon izgatottan várták ezt az alkalmat, hiszen a világ úszósportjának legjobbjai látogattak el hozzájuk. A sztársportolók pedig lelkesen vezényelték a foglalkozásokat és többen közülük nem csak a parton, hanem a vízben is bemutatták a gyakorlatokat.

Név szerint Adam Peaty (brit), Nic Fink (amerikai), Chad Le Clos (dél-afrikai), Thomas Ceccon (olasz), Kylie Masse (kanadai) és Kaylee McKeown (ausztrál) ismerkedett meg kicsit a BVSC-s úszópalántákkal. Nem véletlen, hogy Budapesten járnak, hiszen péntektől vasárnapig a Duna Arénában zárul az úszó vk-sorozat, ahol a rengeteg magyar és BVSC-s sportoló mellett természetesen ők is vízbe ugranak majd.

Az edzés végén pedig készséggel osztogatták az autogramokat a fiataloknak. Az aláírókártyák mellett pólókon, úszósapkákon, deszkákon is virítanak már aláírások, sőt, két vállalkozó szellemű fiatal sportolónk a homlokán vitte haza az értékes autogramot.

A hétvégén szurkoljunk úszóinknak a hazai világkupán!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay