Újabb tehetségekkel bővül a BVSC úszócsapata

Újabb tehetségekkel bővül a BVSC úszócsapata

Cseh László, Burián Katalin és Németh Nándor is a Szőnyi útra igazol.

Cseh László, Burián Katalin és Németh Nándor is a Szőnyi útra igazol.

Edzőjével, Plagányi Zsolttal együtt újabb három úszó igazol a BVSC-Zuglóhoz. Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok, százszoros magyar bajnok, Burián Katalin Európa-bajnoki bronzérmes és Németh Nándor junior világ- és Európa-bajnok, felnőtt világbajnoki bronzérmes, többszörös magyar bajnok is a klub színeiben folytatja pályafutását. A szerződések aláírására január elején kerülhet sor. 

A BVSC-Zuglónál az évek óta zajló szakmai és több milliárdos infrastrukturális fejlesztések eredményei nemcsak az utánpótlás sportban, vagy az úszásoktatásra járó gyermekek számának emelkedésében mutatkoznak meg. A 2017-es vizes világbajnokságon a BVSC-Zugló volt a második legeredményesebb magyar egyesület, de a 14 szakosztály sportolói is egyre jobb eredményeket érnek el, a vívástól a birkózásig. 

Az egyesület hisz abban, hogy a siker kulcsa a versenyzőkre való odafigyelésben rejlik. Ezért a BVSC-Zugló a professzionális körülmények mellett igyekszik biztos hátteret is teremteni élsportolóinak, és minden olyan terhet levesz vállukról, amely elvonhatja a figyelmüket a felkészülésről. A klub minden elérhető – anyagi, szakmai, egészségügyi, pszichológiai, stb. – támogatást megad a versenyzőinek, akiknek így valóban csak a sportra és az eredményekre kell koncentrálniuk. 

Szatmáry Kristóf, a BVSC-Zugló elnöke szerint a most csatlakozó, világklasszisnak számító Cseh Lászlóban, illetve a 23 éves Burián Katalinban és a 19 éves Németh Nándorban még nagyon sok sportsiker lehetősége rejlik. „Meggyőződésünk, hogy a színvonalas infrastruktúra és a kimagasló szakmai háttér biztosítása mellett elengedhetetlen a lelki támogatás, vagyis az, hogy a sportoló biztonságban érezze magát, érzékelje a bizalmat a klub részéről, tudja, hogy számíthat az egyesületére nem csak szakmailag, hanem emberileg is” – mondta Szatmáry Kristóf. 

Fotó: MTI/EPA/Patrick B. Krämer

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay