Ez történt májusban

Ez történt májusban

Sűrű hónap volt május szakosztályaink életében, hiszen a budapesti vizes Európa-bajnokságon három szakágban is érdekeltek voltunk, kettőben ráadásul érmet is szereztünk. Labdarúgóink pedig újoncként a második helyen zárták az NB III-at.

Jól zárult a budapesti úszó Európa-bajnokság, hiszen Burián Katalin bronzérmes lett a női 200 méteres hát fináléjában. Sportolónk így megismételte a legutóbbi kontinensviadalon mutatott teljesítményét! Továbbá Németh Nándor lett az első magyar, aki áttörte a 48 másodperces határt 100 méter gyorson és csak egy tizeddel maradt le a dobogóról!Csilling Katalin a harmadik helyen zárt a szinkronúszó-válogatottal a budapesti vizes Európa-bajnokság highlight kűrjében. Magyarok korábban még nem szereztek érmet ebben a sportágban világversenyen!Mindhárom számában helyt állt Bóta Botond a budapesti Eb-n, ahol a legelőkelőbb pozícióban a műugrók vegyes csapatversenyében zárt sportolónk.

Labdarúgóink újoncként bennmaradási céllal vágtak neki az NB III Keleti csoportjának, ahol végül ezüstérmesek lettek, így jóval túlszárnyalták az elvárásokat. Ráadásul mivel a Közép csoportban bajnok Iváncsa nem vállalta a másodosztályt, így csupán egy hajszállal maradtak le Céró Bálint tanítványai a feljutásról.

Vízilabdázóink is jó hónapot zártak. Férfi OB I-es csapatunk 17 év után jutott be a legjobb négy közé, ahol végül a negyedik helyen végeztek Kemény Kristóf tanítványai. Parádésan szerepelt utánpótlásunk is az országos bajnokságok döntőiben! Bajnok lett a fiú gyermek, valamint ezüstérmes a leány serdülő csapat!

A felújított székház mellett a Tatai úti komplexum új öltözőkkel, konditeremmel, orvosi, illetve gondnoki szobákkal és kiszolgáló helyiségekkel gazdagodott, továbbá megnyíltak a legmodernebb követelmények alapján épült új pályák is.


Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay