Ez történt júniusban

Ez történt júniusban

Feljutás az NB II-be, Európa-bajnokkal bővült úszócsapatunk és három BVSC-s játékos lett junior-világbajnok a vízilabdázóknál. Röviden így foglalható össze a nyár első hónapja!

Legyőzték idegenben 2-1-re a Szentlőrincet labdarúgóink az NB II osztályozóján, így eldőlt, hogy a következő szezonban 22 év után szerepelhet a BVSC-Zugló ismét a másodosztályban!

Nagy örömhír volt, hogy Kós Hubert a júliusi fukuokai vizes világbajnokságon már a BVSC-Zugló népes úszócsapatát erősítette! A jelenleg az Egyesült Államokban Michael Phelps korábbi edzőjének irányításával készülő Európa-bajnok a 200 vegyes mellett háton is szeretett volna bizonyítani Japánban.

Felemásan sikerült vívóink számára a plovdivi egyéni Európa-bajnokság, ahol két szakágban is BVSC-s végzett a legelőkelőbb helyen. Férfi párbajtőrben Andrásfi Tibor, míg női kardban Pusztai Liza menetelt a legtovább! Sajnos nem sokkal utána kiújult Márton Anna sérülése, aki e miatt nem lehetett ott a krakkói Európai Játékokon, amely fontos olimpiai kvalifikációs állomás volt vívásban a csapatok számára.

Lenyűgöző játékkal lett junior-világbajnok a magyar férfi vízilabda-válogatott Romániában. A győzelem után a BVSC-s főszereplők, vagyis Gyapjas Viktor, Mészáros Mátyás és Tátrai Dávid értékelt egyenesen a helyszínről!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay