Ez történt májusban

Ez történt májusban

Zárultak a bajnokságok az év ötödik hónapjában csapataink számára, kivéve labdarúgóinknak, akik a bajnoki cím után osztályozót vívhattak az NB II-ért. Továbbá vívóink érmeket szereztek a nemzetközi versenyeken!

38 meccs veretlenül, április közepén begyűjtött bajnoki cím, 102 szerzett pont, amely rekord a 20 csapatos NB III történetében és ráadásként 14 meccses győztes sorozat a bajnokság végén. Ilyen mérleggel vártuk labdarúgóink az osztályozó első felvonását a Szentlőrinc ellen, amely végül gól nélküli döntetlennel zárult.

A szöuli negyeddöntő után a női kardozók olimpiai kvalifikációs sorozatának második állomása remekül sikerült Márton Anna számára, aki világbajnokokat legyőzve szerzett bronzérmet.

Az ötödik helyen zárt a magyar férfi párbajtőrcsapat az isztambuli világkupán, amely az olimpiai kvalifikáció első állomása volt. Andrásfi Tibor szerint kezdésnek ez nem volt rossz.

A nyári felnőtt világversenyek előtt májusban még utánpótlás vívóink sikereiért szoríthattunk. A hazai rendezésű U23-as Európa-bajnokságot ráadásul éremmel zárhattuk!

Bravúros győzelmekkel zárták férfi kézilabdázóink a szezont és ezeknek köszönhetően bennmaradó helyen végeztek első NB II-es idényükben a mieink.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay