Ez történt februárban

Ez történt februárban

Az év második hónapjában férfi vízilabdázóink szállították a legnagyobb meglepetést, de sikeresen mutatkozott be Márton Anna BVSC-s színekben, továbbá új zöldberuházást adtak át sporttelepünkön.

Női vízilabdázóink a nehéz sorsolás ellenére remekül helyt álltak a csoport legfiatalabb keretével az Euroliga csoportkörében. Bár a továbbjutás nem sikerült, de megszorongattuk Európa topcsapatait.

férfi vízilabdázók itthon értek el nagy sikert azzal, hogy legyőzték a bajnokságban a címvédő Ferencvárost. Ezzel ráadásul a jó tavaszi szereplést is megalapozták a fiúk.

 

 

Hosszú idő után újra nemzetközi versenyen indultak úszóinkBernek Péter és Bohus Richárd Nizzában, míg a többiek Kaposváron értek el biztató eredményeket. Ez pedig fontos volt az olimpiai kvalifikáció szempontjából.

Remekül sikerült a Magyar Kupa 5. fordulója kardozóink számára, ugyanis női egyéniben Pusztai Liza nyert, míg Szűcs Luca bronzérmes lett. Csapatban pedig szintén a BVSC hozhatta el az aranyérmet, ahol Márton Anna is bemutatkozott klubunk színeiben!

 

 

Februárban a BVSC-Zugló sporttelepének újabb zöldberuházásáról adtunk hírt. Az elkészült környezetbarát hőellátó rendszert ünnepélyes keretek között adták át.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay