Menü

Jó eredmények a felkészülési versenyeken

2021. Február 08
805
Jó eredmények a felkészülési versenyeken

Hosszú idő után újra nemzetközi versenyen indultak úszóink. Bernek Péter és Bohus Richárd Nizzában, míg a többiek Kaposváron értek el biztató eredményeket.

Bár itthon voltak már versenyek az úszók számára, de a nemzetközi mezőnyben már régen mérhették le, hogy hol tartanak a felkészülésben. Bernek Péter és Bohus Richárd a hétvégén Nizzában rendezett nemzetközi Golden Tour viadalon indult.

Az első napon Bernek 400 méter vegyesen szerzett bronzérmet, míg Bohus 100 háton nyerte meg a B-döntőt. Szombaton aztán Ricsi 50 háton a 7., 100 gyorson pedig összesítésben a 13. lett. Peti 200 pillangón A-döntőbe jutott, ahol a hatodikként ért célba.

A zárónapra is maradtak még jó eredmények. Bohus 50 méter gyorson nyerte meg a B-döntőt, míg Bernek 200 háton végzett az ötödik helyen.

Itthon sem pihentek úszóink, hiszen többek között Burián Katalin, Cseh László és Németh Nándor is versenyzett Kaposváron, ahonnan végül 8 arany-, 2 ezüst- és 2 bronzéremmel térhettek haza sportolóink. Ami pedig külön öröm, hogy kifejezetten jónak mondható idők születtek így az év elején.

Gratulálunk sportolóinknak!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz