BVSC Napló: Hibátlanok a női labdarúgók

BVSC Napló: Hibátlanok a női labdarúgók

Bár a múlt héten is több csapatunknak maradt el a találkozója elővigyázatossági okokból, azért szépen lassan minden szakosztályunk elkezdi a bajnokságokat. A női labdarúgók kettőből két győzelemnél tartanak!

Második mérkőzését is megnyerte az NB II Keleti csoportjában női labdarúgó együttesünk. Ezúttal a Nagymágocs vendégeként diadalmaskodtak Steer Ferenc tanítványai 3-0-ra. Bemutatkozott U14-es leány együttesünk is a bajnokságban, a férfi felnőtt csapat füzesgyarmati találkozóját viszont későbbi időpontra halasztották.

Ezen a héten hosszú idő után ismét tétmérkőzéseket játszhatnak kézilabdázóink. A várakozásokról és a járványügyi szabályokról is beszélgettünk szakosztályvezetőnkkel, Prukner-Tollingász Nórával. Sajnos aztán hétfőre kiderült, hogy felnőtt női NB II-es és leány ifi együttesünk karanténba került, mivel egyik játékosunk koronavírus-tesztje pozitív lett, így számukra később kezdődik a bajnokság.

Vízilabda szakosztályunk honlapja fiatal tehetségünkkel, az OB I-ben góllal bemutatkozó Tátrai Dáviddal készített hosszabb interjút!

A vártnál talán jobban is sikerült Borissza Johanna számára a felnőtt országúti kerékpáros bajnokság, ahol az ötödik helyen végzett. Sportolónk viszont már a pályaversenyekre tekint előre, amelyeket jó előjelekkel vár.

A kadet korosztály számára rendeztek szabadfogású magyar bajnokságot a hétvégén, ahol két birkózónk is érdekelt volt. Kelemen Bendegúz +100 kg-ban ezüstérmet szerzett, míg Szlovicsák Róbert (110 kg) negyedik lett.

A végére pedig egy kis programajánló. Ha eddig nem tudtad mit sportolj, akkor segítünk! Ha több sportágat is kipróbálnál mielőtt döntesz, akkor itt a helyed! Ha csak egy jó programot keresel családoddal, barátaiddal szeptember 13-ra, akkor gyere a BVSC Sportválasztó 2020-as rendezvényünkre!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay