Menü

Találd meg a sportágad a BVSC-ben!

2020. Szeptember 05
1145
Találd meg a sportágad a BVSC-ben!

Ha eddig nem tudtad mit sportolj, akkor segítünk! Ha több sportágat is kipróbálnál mielőtt döntesz, akkor itt a helyed! Ha csak egy jó programot keresel családoddal, barátaiddal szeptember 13-ra, akkor gyere a BVSC Sportválasztó 2020-as rendezvényünkre!

Asztalitenisz, birkózás, karate, labdarúgás, röplabda és vívás. Hat sportág, amiből jó eséllyel legalább egyet már kipróbáltál korábban is. Szeptember 13-án, vasárnap 10 és 16 óra között viszont lehetőséged lesz mindegyiket egymást követően is kipróbálni a BVSC Sportválasztó 2020-as rendezvényén a Mogyoródi úti Sporttelepen.

Ha sportágat keresel magadnak vagy csak ki szeretnéd próbálni valamelyiket, akkor itt a helyed! Szakosztályaink legjobbjai segítenek megtalálni a leginkább hozzád illő sportágat. Aztán ki tudja, lehet hamarosan te is a BVSC-t képviseled majd egy versenyen.

Az esemény fővédnöke klubunk elnöke, Szatmáry Kristóf.

A sportágak kipróbálása mellett különböző színes programokkal, pódiumbeszélgetésekkel is várjuk az érdeklődőket. A rendezvényre a belépés ingyenes, ahol reményeink szerint mindenki megtalálja a hozzáillő eseményt.

Részletes program hamarosan, a BVSC-Zugló és az Alsórákosi Civil Egyesület Facebook-oldalán lesz elérhető.

Fedezd fel a mozgás örömét, találd meg a hozzád illő sportágat, a választásban a legjobbjaink segítenek. Várunk barátaiddal, családoddal együtt szeptember 13-án!

 

 

Járványügyi szabályok:

Az esemény területén kérünk mindenkit, hogy tartsa be a járványügyi szabályokat! A beléptetési pontoknál testhőmérséklet-mérés lesz (37,5 oC feletti hővel senki nem léphet be a Sportválasztóra), valamint a kézfertőtlenítés is kötelező. Aki betegnek érzi magát, kérjük, hogy tartózkodjon a megjelenéstől. Továbbá javasolt a maszk használata a rendezvény alatt. A járványügyi megelőzés miatt az eseményre érkezőket kérjük, hogy töltsék ki az előzetes regisztrációs űrlapunkat szeptember 12. (szombat) délig, így meggyorsítható a bejutás. Ugyanis akinek nem lesz kitöltött űrlapja, ezt a helyszínen, a belépéskor kell pótolnia.

Vigyázzunk egymásra!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz