BVSC Napló: Felemás eredmények és érmes versenyek

BVSC Napló: Felemás eredmények és érmes versenyek

Minden eredményből jutott az elmúlt héten csapatainknak. Örömhír számunkra, hogy röplabdázóink megnyerték az alapszakaszt, míg férfi kézilabdázóink továbbra is vezetik a bajnokságot. Vívóink és karatésaink pedig érmeket szállítottak a versenyeikről.

Magabiztos győzelemmel zárta, és nyerte meg az alapszakaszt a női röplabda NB II Keleti csoportjában a BVSC! Daróczi Gergely tanítványai a DEAC vendégeként diadalmaskodtak 3-0-ra, a héten pedig már a rájátszással folytatódik számukra a bajnokság.

A férfi kézilabdázók négygólos hátrányban voltak még a félidőben otthon a Mini Titánok együttese ellen, azonban végül 31-31-es döntetlen született, így a BVSC továbbra is vezeti a Budapest I. osztályt. A lányoknál az ifi csapat legyőzte otthon a PEAC-ot 39-24-re, a felnőttek viszont kikaptak 39-30-ra a százszázalékos riválisuktól az NB II-ben.

Papírformagyőzelemmel folytatódott a női vízilabdázók számára az OB I. A tavaszi szezon első fordulójában a BHSE vendégeként 28-4-re diadalmaskodott Petrovics Mátyás együttese. A héten dupla forduló vár a mieinkre, előbb a Szegedet fogadjuk, majd Tatabányára látogatunk.

Női labdarúgóink is idegenbeli mérkőzéssel kezdték a második félévet. Egy szoros találkozón, végül a Gyula örülhetett az 1-0-s győzelemnek és a három pontnak.

Február 14. és 20. között Szegeden edzőtáborozik a férfi vízilabda-válogatott, amelynek végén a szerbek ellen játszik mérkőzést a csapat. A 21 fős keretbe a BVSC-Zugló két játékosa, Gyárfás Tamás és Pásztor Mátyás is meghívót kapott. Velük beszélgettünk még az elutazás előtt!

Előbb a kadet és junior párbajtőrözők, valamint junior kardozók, majd a kadet kardozók és a felnőtt párbajtőrözők is jól szerepeltek az aktuális Magyar Kupa fordulón. Mindkét versenyhétvégén lett aranyérmes vívónk is!

A januári versenyhez hasonlóan ezúttal is jól szerepeltek karatésaink a WKF Karate Ligában. A 3. fordulót Zalaszentgróton rendezték, ahonnan 4 arany-, 4 ezüst- és 2 bronzéremmel térhettek haza sportolóink!

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay