BVSC Napló: Élesedő küzdelmek

BVSC Napló: Élesedő küzdelmek

A szezon második felével csapatsportágaink és egyéni sportolóink számára is élesedik a helyzet. Vízilabdázóinknál a nők és a férfiak is otthon tartották a három pontot, míg vívóink és asztaliteniszezőink érmekkel zárták a hetet.

Ismét sűrű hétvége van vívóink mögött. Borsody Emma a női, míg Andrásfi Tibor a férfi felnőtt párbajtőr-válogatottal szerepelt világkupán, míg junior kardozóink itthon szereztek érmeket az országos bajnokságon. Andrásfiék a 10. helyen zárták a vk-t, de még él az olimpiai remény számukra.

Mindkét sportolónk dobogóra állhatott a para-asztaliteniszezők Alexandriában rendezett nemzetközi versenyének egyéni küzdelmeiben. Pálos Péter arany-, míg Csonka András ezüstérmesként zárt.

BVSC-s éremnek is örülhettünk a jubileumi, XXV. Molnár János Emlékversenyen, amelyre 18 országból 218 versenyző érkezett. Asztaliteniszezőink közül Cseri Ádám zárt a legjobban, ő harmadik lett.

Bő két és fél hónap után szerepelt újra hazai közönség előtt női vízilabda együttesünk, majd a fiúk is hosszú idő után játszhattak hazai medencében az elmúlt héten. A lányok a III. Kerületi TVE-t győzték le magabiztosan 17-9-re, míg Szűcs Levente együttese a Kaposvárt múlta felül 12-5-re.

Teljessé vált felnőtt labdarúgóink kerete a tavaszi szezonra. Négy játékos is csatlakozott Gabala Krisztián együtteséhez, köztük korábbi válogatott, valamint első-, másod- és harmadosztályú múlttal rendelkező érkező is akad.

Különleges rendezvényre gyűltek össze legfiatalabb kézilabdázóink szombaton. Ugyanis korábban még nem rendeztek számukra ilyen szervezett, mozgásfejlesztő alkalmat, mint amire most sor került. Pozitív tapasztalatokkal zárult az esemény.

Interjúkban sem volt hiány a múlt héten. Székely Pál világbajnoki hatodik helyezett birkózót és mesteredzőt látogattuk meg, aki őszintén mesélt sportolói és edzői pályafutásáról. Továbbá elindítottuk új sorozatunkat, a Játékosportrét, amelynek első részében Marton Laura röplabdázónkat kérdeztük. A jövőben minden héten más csapatsportágunk játékosait mutatjuk majd be.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay