Menü

Négy új érkező labdarúgóinknál

2020. Február 05
3115
Négy új érkező labdarúgóinknál

Teljessé vált felnőtt labdarúgóink kerete a tavaszi szezonra. Négy játékos is csatlakozott Gabala Krisztián együtteséhez, köztük korábbi válogatott, valamint első-, másod- és harmadosztályú múlttal rendelkező érkező is akad.

Távozóinkról korábban már írtunk, ezúttal pedig bemutatjuk érkezőinket, akik felkészülési mérkőzéseken már bizonyítottak az elmúlt időszakban. Gabala Krisztián tanítványai két döntetlennel zárták az előző hetet. Előbb a Monorral játszottak 2-2-őt, majd a Dabassal 1-1-et.

Előbbi együttes ismerős lehetett Hrepka Ádám számára is, hiszen az ősszel még a monoriaknál játszott a rutinos csatár. A 32 éves, háromszoros válogatott játékos jó lehetőségnek tartja, hogy a BVSC-hez szerződött.

„Mivel már nem az elején vagyok a pályafutásomnak, így elkezdtem a labdarúgás mellett edzősködni. Ezt az időszakot pedig egy tökéletes átmenetnek érzem. Azt látom, hogy nagyon profi munka folyik itt. Tulajdonképpen NB III-as szintű klubhoz érkeztem, úgyhogy bízom benne, hogy egy bimbózó kapcsolat alakulhat ki. Nyilván szeretnék gólokat szerezni, de az a lényeg, hogy harcoljuk ki a feljutást, jövőre pedig stabilan az élmezőnyben szerepeljünk az NB III-ban” – nyilatkozta a Hollandiában és Izraelben is megforduló játékos honlapunknak.

 

 

Komoly másodosztályú rutinnal érkezett klubunkhoz Gulyás Máté, aki legutóbb Nyíregyházán játszott, de pályafutása elején az Újpest színeiben, az élvonalban is bemutatkozhatott.

„Jó érzésekkel érkeztem a csapathoz. Egyből feljutást várok, aztán egy stabil NB III-as szereplést és onnan is minél hamarabb osztályt lépni az NB II-be. Már rutinosabb játékosnak számítok. Megpróbálok úgy teljesíteni, amilyen szintet elvárnak tőlem. Az a feladatom, hogy minél több mérkőzésen, minél jobban játszak és segítsem az együttest.”

Peszmeg Viktor az NB III-as Rákosmentétől érkezett a télen, de a 29 éves játékos a Ferencváros második csapatában, valamint több NB II-es együttesben is szerepelt korábban.

„Azzal a szándékkal érkeztünk, hogy megerősítsük a keretet, így egyértelműen a feljutást jelölném meg célunknak és azt, hogy jövőre stabil NB III-as csapattá váljunk. Úgy gondolom, hogy a rúgótechnikámmal és a keresztlabdákkal, illetve a rövid passzos játékkal tudom a legjobban segíteni a társaságot” – árulta el Peszmeg.

 

 

Az NB III Nyugati csoportjának listavezetőjétől, az Érdtől teszi át székhelyét a Szőnyi útra Pintér Nikolász. A fiatal balszélső a Honvédban nevelkedett, míg az előző három szezonban rendre dobogóra állhatott az érdiekkel a harmadosztályban.

„Nagyon szimpatikus volt a BVSC már a kezdetektől. Elsősorban szeretném megnyerni a bajnokságot a csapattal, aztán vannak a továbbiakra is nagy terveink. Én balszélső vagyok és mivel olyan taktikánk van, hogy a széleket játsszuk meg, így nagyon sok mindenben fontos feladatom lesz. Ilyen például a beadások vagy éppen a védők mögé menni, úgyhogy remélem, majd segíteni tudom a csapatot.”

A bajnokság február 23-án a Csep-Gól FC otthonában folytatódik csapatunk számára. Reméljük, az új igazolásokkal eléri az együttes a célját és megtartja első helyét a BLSZ I. osztályában, valamint kiharcolják a fiúk a feljutást.

Hajrá BVSC!

 

Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz