Sikeres szezont zártak a szinkronúszók

Sikeres szezont zártak a szinkronúszók

Bár az augusztus az alapozásról és a felkészülésről szól szinkronúszóinknál, a szakosztály remek eredményekkel zárta a szezont. Horváth Erikával tekintettünk vissza ezekre a sikerekre!

A BVSC-Zugló szinkronúszó szakosztálya folyamatosan szállítja a különböző versenyekről a jobbnál jobb dobogós helyezéseket. Ez tulajdonképpen már nem is számít meglepetésnek. Azonban a lányok erőltetett menetben zárták az előző szezont, hiszen minden hétre kijutott nekik egy-egy verseny. Viszont ez sem zökkentette ki őket. Ráadásul Rijekában az utolsó állomáson, a juniorok highlight-ban első lettek, de a többi számukban is dobogóra álltak.

„A május borzalmasan kemény hónap volt, hiszen zsinórban négy hétvégén is versenyeztünk. Szerencsére jól szerepeltünk, mivel mindenhol sikerült dobogóra állnunk. A Hungarian Open eredményünkre külön is büszkék vagyunk, mert kilenc ország közül tudtunk érmesként zárni. Továbbá rá egy héttel Rijekában is dobogós volt a junior csapat, így nemzetközi bírók előtt is megismételtük ezt a jó teljesítményt” – nyilatkozta honlapunknak szakosztályvezetőnk, Horváth Erika.

Ráadásul négy programmal készült a csapat a horvát városban, ami különösen is nagy kihívásnak számít a szinkronúszásban és ezt kevesen vállalják. A mieink pedig mind a négy alkalommal érmesek lettek.

„Igazából a maximalizmusunkból fakadóan már elvárás mindig a dobogó. Ezt egyébként már ők maguk is elvárják. Ezt a junior csapatot már egészen 6-7 éves koruktól nevelem. Nagyon egyben vannak tartva, maximum csak 1-1 fő változott az összetételben. Így ennek is köszönhető, hogy ezeket a szép eredményeket tudták produkálni. Volt már ilyen generáció még Stumpf Katáék idejében, akik egyébként még a masters Eb-re is együtt mennek.”

Gratulálunk sportolóinknak és sok sikert kívánunk a következő szezonra is! Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay