Jó hangulat és izomláz

Jó hangulat és izomláz

Pár hete már női röplabdázóink életében is felváltották az otthoni edzéseket a közös tréningek. A lányok már hiányolták egymás társaságát és azt is elárulták, hogy az izomláznak is tudtak örülni. Nyuka Noémi és Puskás Petra nyilatkozott honlapunknak.

Jelenleg kisebb alapozást tart felnőtt női röplabda együttesünk. Nagy hangsúly van az erősítő feladatokon, de azért a labda is előkerül már az edzéseken. Egyelőre érthető okokból még nem azzal az intenzitással zajlik a közös munka, mint szezon közben, de már egymás közti játék is van a programban.

„A labda az elején nagy ellenség volt, de 1-2 edzés után sikerült visszaszokni és azt érzem, hogy folyamatosan fejlődünk. Van pár új csapattársunk is, akik teljesen jól felvették velünk a ritmust. Most egy alapozó időszakban vagyunk, ami hasznunkra válik, így szerintem szeptemberre ismét jó csapatunk lehet” – árulta el Puskás Petra honlapunknak.

Együttesünk másik játékosa, Nyuka Noémi hozzátette, azt sem bánta, hogy izomlázzal kellett megküzdenie a közös edzések újraindulásakor.

„Nagyon vártam már a közös edzéseket. A négyfal között nem lehet kivitelezni a röplabdához szükséges mozgásokat, illetve a társaság is nagyon hiányzott. Eleinte nehéz volt visszaszokni, mert izomlázak sora követte egymást, de már attól is boldog voltam, hogy izomlázam volt. A hangulat nagyon jó a csapaton belül, szerintem kimondatlanul, de hiányoztunk már egymásnak.”

Petra is megerősítette, hogy már nagyon hiányzott neki is a lányok társasága. Továbbá azt is elmondta, hogy mi segítette, ha unatkozott az otthon töltött időszak alatt.

„Szokatlan volt az elején, hogy ismét közös edzéseken vehetünk részt, de már nagyon vártuk, hogy ismét együtt gyakoroljunk, mert bár otthon is edzettünk egyedül, de hiányoztak már a többiek. Nálam egyébként az is előfordult, hogy annyira unatkoztam, hogy naponta kétszer is edzettem otthon vagy éppen futottam és bicikliztem, úgyhogy azért igyekeztem hasznosan tölteni azt az időszakot is.”

A BVSC-Zugló női röplabda együttese újoncként remekül szerepelt az NB II-ben, hiszen a bajnokság felfüggesztésekor a Keleti csoport rájátszásának élén állt a csapat.

„Bár újoncok voltunk, de nagyon küzdöttünk. Természetesen voltak azért hullámvölgyek és hullámhegyek, mint minden csapat életében előfordul, de szerintem az elvárásokon felül teljesítettünk, úgyhogy nagyon büszke vagyok a csapatra. Várjuk már a következő szezont, hogy ismét tétmeccseket játszhassunk az NB II-ben” – tekintett vissza Noémi a csonka szezonra.

Ami pedig a jövőt illeti, bár a pontos bajnoki programra még várni kell, a lányoknak komoly céljaik vannak ősztől is.

„Bízom benne, hogy a következő szezonban is hasonlóan teljesítünk, mint idén és nagyon szeretnék feljutni az NB I-be. Ugyanis nekem komoly terveim vannak és szeretném, ha néhány év múlva az Extra Ligába jutna a csapat” – osztotta meg Petra a terveket.

Sok sikert kívánunk ezekhez a célokhoz! Hajrá BVSC!

 

Hasonló cikkek

Újabb nagy veszteség

Újabb nagy veszteség

Röplabdás május

Röplabdás május

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay