Jól haladnak a fejlesztési munkák

Jól haladnak a fejlesztési munkák

Továbbra sincs megállás és több infrastrukturális beruházás is zajlik jelenleg sporttelepeinken. Ezeket tekintette meg klubunk vezetősége, Szatmáry Kristóf elnök, Szentpáli Gábor ügyvezető elnök és Tóth Sándor alelnök.

Az utóbbi időszakban újabb felújítások záródtak le vagy záródnak le hamarosan sporttelepeinken. Még júliusban számoltunk be róla, hogy átadtuk a BVSC-Zugló felújított székházát, amelyben egy jól felszerelt konditerem is helyet kapott. Hétfő óta pedig a nagyközönség is használhatja ezt a szolgáltatásunkat.

Egyesületünk fontosnak tartja, hogy komoly figyelmet fordítson a megújuló energiafelhasználásra. Ennek keretében már elkészült az 50 kilowattos napelem rendszer, amelyet a jövőben folyamatosan bővíteni szeretnénk. Továbbá hamarosan befejeződhet a geotermikus kút kivitelezése is, amely a teljes uszodakomplexum és a székház fűtési energiaellátását is biztosítja majd, megspórolva ezzel a jelenleg használt gáz költségeink 90 %-át.

 

 

Szintén elkészült a Szőnyi úti műfüves pálya, így már itt is rendelkezünk egész évben használható, korszerű világítással ellátott labdarúgó nagypályával. Ugyanitt kialakításra került egy közel 400 méter hosszúságú rekortán futófelület.

A következő hónapokban sem maradunk megújult részek nélkül. A Szőnyi úton maradva, jó ütemben halad az asztalitenisz kiscsarnok átalakítása és modernizálása. Mellette már zajlik a 4 fedett és 3 nyitott teniszpálya kialakítása. A röplabda csarnok pedig a tervek szerint jövő tavasszal készülhet el, ahol öltözők és irodák is lesznek még a szakosztály számára.

 

 

Kezdetét vette a Szőnyi úton a volt MÁV-területen lévő, régi épületek bontása, valamint a terület teljeskörű környezetrendezése, mely a 400 fős parkoló, illetve az új 2 db BMSK csarnok (egy multifunkciós kis versenycsarnok, és egy küzdőcsarnok) megépítésének a feltétele.

A Tatai utcai sporttelepeinken is jól haladnak a beruházások. A labdarúgóknál egy élő- és egy műfüves pálya már használatban van és egy újabb pálya kialakítása is zajlik, valamint az öltözőépület teljes felújítása és a parkolók kialakítása is folyamatban van.

A Tatai u. 79. szám alatti sporttelepen teljeskörű felújítások kezdődnek hamarosan a teniszezőknél, így összesen 13 pálya lesz számukra, amiből 7 darab fedett.

 

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay