Sikerült revansot venni a kupabúcsúért

Sikerült revansot venni a kupabúcsúért

Magabiztos győzelmet arattak felnőtt labdarúgóink a 6. fordulóból elhalasztott mérkőzésen az Unione FC ellen. A 4-0-s diadallal így revansot vettek a fiúk az augusztusi Magyar Kupa búcsú miatt.

Ahogy korábban írtuk, külön pikantériája is volt a szerda esti Unione FC elleni mérkőzésünknek, ugyanis riválisunk búcsúztatott minket a Magyar Kupától. A bajnokságban viszont a találkozó előtt a mezőny második felében helyezkedett el ellenfelünk.

A kupával ellentétben, ezúttal sikerült gólra váltani a helyzeteinket. A 18. percben Balogh Béla nevéhez fűződik első találatunk, szokása szerint szögletrúgás utáni szituációból, ám most nem fejjel, hanem az ötös vonaláról, ballal vette be a kaput (1-0).

 

 

Bő tíz perccel később kapusunk, Horváth Gábor rúgta előre a labdát, és ebből indult a támadás. Kelemen Patrik iramodott meg a jobb oldalon, majd a 16-os vonalához érve három védő közt a kapuba bombázott (2-0). Aztán a következő gólra sem kellett sokat várni. A 33. percben Schrammel Ádám cselezgetett a 16-os előterében, majd lepasszolta a labdát a jobb helyzetben lévő Murai Márknak, aki 10 méterről kilőtte a jobb sarkot (3-0).

A második félidőben sem kellett sokat izgulnunk, hiszen az 58. percben szintén Schrammel volt az előkészítő, ezúttal Balázs Bálintnak adott jó labdát, aki 16 méterről kapásból a kapuba lőtt (4-0). A hajrában az eredmény már nem változott, így magabiztos győzelemmel, csupán egy ponttal az éllovas Csepel mögött várhatjuk a hétvégi bajnoki folytatást.

Vasárnap 11 órától a sereghajtó Közterület SK együtteséhez látogat csapatunk.

Szép volt fiúk! Hajrá BVSC!

 

 

BVSC-Zugló–Unione FC 4-0 (3-0)

Összeállítás: Horváth – Szabó (Hegybányai 66.), Lázár, Murai (Bozsik 72.), Kelemen (Sashegyi 72.), Schrammel, Simon, Balázs (Korozmán 66.), Balogh B., Balogh M., Kovács (Pálfalvi 62.)

Gólszerzők: Balogh B. 18., Kelemen 29., Murai 33., Balázs 58.

 

Fotók: Babiczky Ákos

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay