Visszavágni a kupabúcsúért

Visszavágni a kupabúcsúért

Közeledik az őszi szezon vége, de előtte még komoly mérkőzések várnak felnőtt labdarúgóinkra. Ráadásul a héten kétszer is pályára lépnek Gabala Krisztián tanítványai, a szerdai Unione FC elleni találkozónak pedig különös pikantériája is van.

Eredetileg szeptemberben találkozott volna egymással a BLSZ 6. fordulójában a BVSC-Zugló és az Unione FC. Azonban utóbbi csapat Magyar Kupa kötelezettsége miatt november 6-ára halasztották azt a mérkőzést. A találkozó különlegessége, hogy augusztus elején, éppen a kupa 2. fordulójában játszott egymással a két együttes. Akkor 1-0-ra riválisunk nyert, így a mieinknek lesz miért visszavágniuk a bajnokin.

„A mai mérkőzés azért lesz különleges számunkra, mert ellenfelünk búcsúztatott a Magyar Kupától, így van miért visszavágnunk. Az utóbbi időben több pontot elhullajtottunk a tabella végén található együttesek ellen, így a vasárnapi találkozót kíváncsian várom abból a szempontból, hogy a játékosok mennyire tudnak felpörögni a délelőtt 11 órás kezdésre” – tekintett előre Gabala Krisztián vezetőedzőnk a heti feladatokra.

A szerdai mérkőzés után tehát vasárnap vár a következő feladat labdarúgóinkra. Akkor a sereghajtó és még pont nélkül álló Közterület SK-hoz látogat a BVSC. Azonban azt a párharcot sem lehet félvállról venni, hiszen az utóbbi hetekben fontos pontokat hullajtottunk el alsóházi csapatok ellen.

Hajrá fiúk! Hajrá BVSC!

 

Felnőtt labdarúgóink heti programja:

11.06. 19:00 BVSC-Zugló–Unione FC (Szőnyi út)

11.10. 11:00 Közterület SK–BVSC-Zugló (Deák Ferenc „Bamba” Sporttelep)

 

Fotó: Babiczky Ákos

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay