Menü

Búcsú a Magyar Kupától

2019. Augusztus 08
1789
Búcsú a Magyar Kupától

A Magyar Kupa második fordulójában az Unione FC együttese látogatott a Szőnyi útra. Sajnos ezúttal nem sikerült megismételni labdarúgóinknak a múlt heti eredményt, így csapatunk búcsúzott a sorozattól.

Szerda este a Magyar Kupa selejtezőjének második körében otthon fogadtuk az Unione FC csapatát. Labdarúgóink végig támadó szellemben játszottak, de gólt ezúttal nem sikerült szerezni. Ellenfelünk ritkán látható góllal a maga javára fordította a mérkőzést, amikor a 74. percben Vécsi Gábor szerzett vezetést. Sajnos ez a találat a végeredményt is jelentette (0-1), így a BVSC búcsúzott a Magyar Kupától.

A mérkőzést követően vezetőedzőnket kérdeztük a találkozóról:

„A BLSZ egyik meghatározó csapata látogatott hozzánk, ami a stabilitásukban, szervezettségükben és a játékosok képességiben is megmutatkozott. A találkozó összképet tekintve megérdemelt vendég siker született, így nekünk nem maradt más, mint további sok sikert kívánni az Unione csapatának. Van még másfél hetünk, hogy megfelelő állapotba kerüljünk és az idei évre kitűzött célt elérjük a bajnokságban” – nyilatkozta Gabala Krisztián.

 

Magyar Kupa, selejtező, 2. forduló:

BVSC-Zugló–Unione FC 0-1 (0-0)

Összeállítás: Gábor – Pálfalvi, Kovács, Szabó – Balogh M., Schrammel, Balázs (Tóth 65.) Korozmán, Kelemen (Szűcs 45.) – Bozsik (Sashegyi 60.), Somodi

Gólszerző: Vécsi 74.

 

Fotó: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz