Labdarúgóink őszi szezonja számokban

Labdarúgóink őszi szezonja számokban

Felnőtt labdarúgó együttesünk, ahogy már korábban jeleztük, megnyerte az őszi szezont a BLSZ I. osztályában. Bár a helyezés a legfontosabb, ezúttal kicsit szétnéztünk, mi rejlik az első hely mögött. Következzen egy kis statisztika, a számok kedvelőinek!

Ami a legfontosabb, hogy senki nem tudott a BVSC-Zuglóhoz hasonlóan 39 pontot gyűjteni eddig a BLSZ I. osztályában. Újonc, de a szezonnak nagy reményekkel nekivágó együttesünk így a bajnokság felénél vezeti a tabellát. Győzelmek tekintetében a Csepelhez hasonlóan állunk jelenleg, 12 megnyert találkozóval. Ami viszont a mieink mellett szól nagy riválisunkkal szemben, hogy három döntetlenünk mellett még nem kapott ki a csapat.

Ami a lőtt gólokat illeti, ebben egyelőre nincs ellenfelünk, hiszen Gabala Krisztián tanítványai 56-szor találtak be az ellenfél kapujába – ebben a rangsorban az Újpest FC II a második 47 góllal –. Szintén kimagasló mutató a mindössze 6 kapott gól, itt a Csepel áll hozzánk a legközelebb (12 gól). Érdekesség, hogy a mieink az első és a második félidőben teljesen ugyanolyan lőtt (28) és kapott (3) mutatóval állnak. Viszont az első 45 percet követően 6-szor is döntetlenre álltunk, ami azt jelenti, hogy háromszor tulajdonképpen a második félidőben nyertük meg a mérkőzést.

Hazai pályán még egyik együttes sem tudta bevenni a kapunkat, viszont a fiúk 28-szor is megörvendeztették góllal szurkolóinkat. A szinte hibátlan mérlegbe egyedül a Csepel elleni 0-0-s döntetlen rondít kicsit bele, ugyanis rajtuk kívül senki nem távozott ponttal a Szőnyi útról.

 

 

Az egyéni teljesítmények tekintetében is szétnéztünk kicsit a számok világában. Murai Márk 15 góljával vezeti a góllövőlistát, míg Kelemen Patrik 10 találatával a harmadik helyen áll. A házi rangsorban Schrammel Ádám a harmadik 6-tal, de szorosan mögötte ott van rutinos védőnk, Balogh Béla is 5-tel.

A kapuban Horváth Gábor biztos alapot adott a társaknak, ő mindegyik bajnokin kezdett. Rajta kívül még négyen mondhatják el magukról, hogy minden bajnokin a kezdőcsapatban kaptak helyet: Balogh Béla, Balogh Miklós, Lázár Zsolt és Schrammel Ádám.

Reméljük, a tavaszi szezon végén is hasonló eredményekről tudunk majd beszámolni, de ami a legfontosabb, akkor is az első helyen lesz együttesünk. Hajrá BVSC!

 

Fotók: Babiczky Ákos

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay