Őszi visszatekintés: férfi kézilabda

Őszi visszatekintés: férfi kézilabda

Felnőtt csapataink közül negyedikként férfi kézilabdázóink is elkezdik a 2022-es esztendőt. A mieink továbbra is versenyben vannak a bajnoki címért és a tabella második helyéről várhatják a folytatást!

Hét győzelem és két vereség. Ez a mérlegük férfi kézilabdázóinknak féltávnál a Budapest I. osztályban. Csupán a listavezető Honvéd és a harmadik helyezett Squadra Buda ellen nem sikerült nyerniük a mieinknek. Sajnos ezek hazai vereségek voltak, így tavasszal majd idegenben kell revansot venni közeli riválisainkon.

„Összességében nem rossz a mérlegünk, de azért maradtak bent pontok. Ebben nagy szerepe volt az ősz végén Kopcsik Patrik kiesésének is, ami nem jött jól nekünk. Ennek ellenére a csapat teljesítményére nem lehet panaszom” – értékelte az őszt Szakál Dániel vezetőedző honlapunknak.

A dobott gólok számát tekintve kimagaslóan teljesít a csapat, hiszen kilenc meccs alatt két találat híján 300-nál járnak a fiúk, ami a legjobb mutató a mezőnyben. A kapott gólok tekintetében is dobogósok vagyunk. De vajon mi lehet a célja az együttesnek a szezon végén a tabellán?

„A céljainkat a vírushelyzet befolyásolja majd. Jelenleg ugyanis sérülések és betegségek miatt 8-10 játékossal tudunk edzeni. Ha egészséges lesz mindenki, akkor bárki ellen jó mérkőzést tudunk játszani. A dobogó mindenesetre egyértelműen reális elvárás. A sok hiányzó mellett viszont jó hír is akad, ugyanis Patrik a tervek szerint a holnapi meccsen már visszatérhet.”

A folytatásban szerdán a Bp. Elektromos SE csapatát fogadjuk 20 órától, így hazai pályán szurkolhatunk majd a fiúknak.

Hajrá BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay