Súlyosan megsérült férfi kézilabdázóink húzóembere

Súlyosan megsérült férfi kézilabdázóink húzóembere

Múlt héten több szempontból is rosszul alakult a Budapest I. osztályban szereplő férfi kézilabdázóink mérkőzése a Honvéd II ellen. A mieink kikaptak 29-27-re, de ami fájóbb, hogy több hónapra kidőlt Kopcsik Patrik, aki már túlvan a műtéten.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is parázs meccset játszott csapatunk a Budapest I. osztályban a Honvéd II ellen. Sajnos nem mindig a sportszerűség jeleit láthattuk az ellenfél részéről a pályán és ennek a következménye lett Kopcsik Patrik sérülése is. A felnőtt és ifi együttesünk házi góllövőlistáját is vezető játékos előbb a csuklójára esett, majd a rivális is ráesett, így már a helyszínen látszott, hogy komoly a baj, kórházba is kellett szállítani a fiatal tehetséget. Szerencsére már jobban van, így a műtét után kérdeztük állapotáról.

„Kedden műtöttek, szerda reggel pedig már ki is engedtek a kórházból. Az egyik csontom kificamodott, és a kéztőcsonttörés miatt kellett műteni. Tavaly is szenvedés volt a Honvéd ellen játszani, mivel fizikailag jóval erősebbek nálunk, hiszen nagy a korkülönbség is. Sajnos ezt a fölényt kiélik a pályán az agresszív játék formájában is” – árulta el játékosunk.

Ami a visszatérést illeti, leghamarabb február végén vagy március elején láthatjuk Patrikot újból a pályán. Azonban addig sem áll le az edzésekkel, ugyanis elmondása szerint szerencsére lábra tud erősíteni és a futás is szerepel majd a programjában. Továbbá már annak is utánanézett, hogy gumiszalaggal milyen feladatokat tud végezni a karjával, hogy ne épüljön le az izomzata. Az viszont jó hír, hogy a csapat továbbra is számíthat rá.

„Beszéltem már a fiúkkal és az edzőmmel is és kértem, hogy a jegyzőkönyvbe mindenképp írjanak be. Lelkileg addig is szeretnék a csapattal lenni és ha bármiben szükség van rám a pályán kívül, akkor abban segíteni őket! Ha én kellek ahhoz, hogy meglegyen a keret egy idegenbeli találkozón, akkor is számíthatnak rám.”

Hozzátette, hogy lelkileg azért kicsit még frusztrált, de bízik a mihamarabbi visszatérésben és abban is, hogy a szalagavatójáról nem kell lemaradnia a sérülés miatt.

Mi szurkolunk neki és jobbulást kívánunk Patriknak!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay