Jól sikerült karatésaink számára a nemzetközi edzőtábor

Jól sikerült karatésaink számára a nemzetközi edzőtábor

A Magyar JKA Karate Szövetség július 20-23-ig rendezte meg a „Budapest Gasshuku 2022” elnevezésű nemzetközi edzőtáborát. Az eseményen klubunk 7 karatékája is sikeres danvizsgát tett!

A tábor két szakmai vezetője Katsutoshi Shiina 7. danos és Kazuaki Kurihara 6. danos japán mesterek voltak. Shiina mester a JKA HQ technikai igazgatója, világbajnok és többszörös összjapán bajnok, Kurihara mester még jelenleg is aktív versenyző, 3 világbajnokságot és 11 összjapán bajnokságot nyert.

A négynapos rendezvényen csaknem 350 hazai és külföldi karatéka vett részt. Többek között Dániából, Észtországból, Izraelből, Németországból, Pakisztánból, Romániából, Svájcból, Szerbiából és Szlovéniából is. A BVSC-Zugló Karate Szakosztályát 14-en képviselték az eseményen. A tábor pénteki napján az edzések után bonyolította le a Magyar JKA Szövetség a hivatalos danvizsgáját, ahol a japán mesterek értékelték a vizsgázók teljesítményét.

Klubunk 7 karatékája vizsgázott és izgulhatott a sikeres eredményért. Az ünnepélyes eredményhirdetésre a szombati táborzáró banketten került sor. A szakosztály szempontjából a vizsga sikeres volt, hiszen minden vizsgázónk eredményesen teljesítette az elvárásokat és megkapta az új fokozatát. Halász Melinda, Halász Erik, Papp Krisztián ás Tóth Tamara tett 1. dant Horváth Edina 4. dant, míg Polgári Szabolcs és Siliga Péter 5. dant.

Gratulálunk mindenkinek!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay