Küzdősportunk erősödött

Küzdősportunk erősödött

Karate szakosztályunk együttműködési megállapodást kötött a zuglói AC Sinus SE-vel, melynek értelmében harminc tehetséges „sinusos” fiatal klubunk színeiben folytatja majd a pályafutását.

A fiatalok leigazolását mindkét szakvezető, Börzsei Károly (BVSC-Zugló) és Klima Zsuzsanna (AC Sinus SE) a jövő szempontjából kiemelten fontosnak tartja. A harminc fiatal a hétvégi országos bajnokságon már egyesületünk színeiben versenyez majd. S mivel az AC Sinus SE eddig is az ország legeredményesebb utánpótlásnevelő műhelyei közé tartozott, már most hétvégén bízhatunk újdonsült versenyzőink jó szereplésében. 

A két szakvezető szeretné, ha ez az együttműködés hosszú távú lenne, és az AC Sinus SE a jövőben egyesületünk utánpótlását biztosítaná. Klima Zsuzsanna vezette zuglói egyesület jelenleg három iskolában és öt óvodában 350 fővel működik. Közülük a legjobb harminc igazolt most klubunkhoz. Az edzőjük azonban továbbra is a magyar sport legendája marad. Klima Zsuzsanna volt az első magyar karatés, aki felnőtt világbajnokságról (2002 Madrid) éremmel (egy ezüsttel) tért haza. Pályafutása során még kétszer állhatott világbajnoki dobogóra (mindkétszer bronzérmes volt), illetve tagja volt az Európa-bajnoki bronzérmes női csapatnak is. Itthon 19 országos bajnoki címmel rendelkezik, ezzel pedig minden idők legeredményesebb magyar női karatésának számít.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay