Ez történt áprilisban

Ez történt áprilisban

Bajnoki cím, olimpiai szintek és utánpótlás sikerek. Labdarúgóink, úszóink és vívóink is szép sikereket szállítottak áprilisban. Mutatjuk, hogy mi történt ebben a hónapban!

Április közepén nem éppen bevett szokás szerte a nagy világban, hogy egy csapat bajnoki címet ünnepelhessen, kis hazánkban a labdarúgó NB III 20 csapatos történetében, pedig példa nélküli, hogy bárki is ennyire korán matematikailag is bebiztosítja a bajnoki címét!

Női vízilabdázóink a bajnokság rájátszása előtt a Duna Liga fináléjában voltak érdekeltek, ahol a Szentest legyőzve lettek aranyérmesek.

Késely Ajna és Kovács Benedek összesen három olimpiai A-szintes időt úszott a kaposvári országos bajnokságon, amelyen a BVSC toronymagasan nyerte meg a klubok versenyét. Ajna lett ráadásul a legeredményesebb női versenyző. Tekintsünk vissza az ob-ra!

Mivel kardvívóink rögtön a kadet és junior-világbajnokság első napjain pástra léptek, számukra már véget is ért a vb. Fiataljaink pedig előkelő pozíciókban zárták a viadalt!

Az 1952-es olimpián 400 méteren olimpiai bajnoki címet nyerő Gyenge Valéria áprilisban ünnepelte 90. születésnapját! A kerek évforduló alkalmából két részes videónkkal köszöntjük legendás sportolónkat!

Sajnálatos veszteség is érte a BVSC-s családot, ugyanis elhunyt kerékpár szakosztályunk egyik alapítója, Bauer Péter.

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay