Ez történt augusztusban

Ez történt augusztusban

A nyár utolsó hónapjában már nagyüzem volt labdarúgóink számára az NB II-ben, de a férfi vízilabdázók számára is elrajtolt a szezon. Mutatjuk, hogy mi történt még ebben a hónapban!

Páratlan veretlenségi sorozat zárult le a BVSC labdarúgó csapatának életében a Rába partján. A Haladás elleni győztes másodosztályú visszatérés után, 41 veretlenül megvívott bajnoki meccset követően, a labdarúgó NB II 2. fordulójában 4-0-s vereséget szenvedett csapatunk a Győr otthonában. Közben a hétszeres magyar válogatott belső védő, Paulo Vinícius a BVSC-ben folytatta pályafutását. Így újabb komoly tapasztalattal rendelkező játékost igazoltak a Merkantil Bank Ligában győzelemmel bemutatkozó labdarúgóink.

Idén hamarabb kezdődött a szezon a vízilabdázók számára. A BVSC-Zugló férfi csapatára már augusztusban tétmérkőzések vártak a Magyar Kupában, míg a nők ismét szerepelhettek a Bajnokok Ligájában. Mindkét nemnél az előrelépés a cél ebben a szezonban!

Olyan komoly bajnokok nőttek ki a BVSC ökölvívó szakosztályából, mint Énekes István, a klub első olimpiai bajnoka vagy éppen Papp László. Az 1968-as megszűnés után 55 évvel most újjáéledt az ökölvívás egyesületünknél!

Idén nyáron komoly átalakuláson ment keresztül a BVSC női labdarúgó szakosztálya, amely most már évtizedes múltra tekint vissza. Ami a kirakatot illeti, egy év szünet után ismét elindul az NB II-es pontvadászatban felnőtt csapatunk!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay