Takács értékes győzelme és a fiatalok érmei

Takács értékes győzelme és a fiatalok érmei

Utánpótlás birkózóink két helyszínen is érdekelve voltak a hétvégén. A juniorok Somogyjádon, míg a fiatalok Erdélyben versenyeztek. Takács István immár 87 kilóban nyert, de Korondon is szép sikereket értek el BVSC-s sportolóink.

A birkózók számára is elkezdődött a 2020-as versenyszezon. A juniorokra az év első válogatója várt Somogyjádon. A kötöttfogásúak között három birkózónk is jól szerepelt. Közülük is kiemelkedett a tavaly még a 82 kilósok között junior Európa- és világbajnok Takács István. Sportolónk a 87 kg fináléjában, az egyik legjobban várt mérkőzésen legyőzte 2-1-re Losonczi Dávidot, így jól kezdett új súlycsoportjában. Vozár Sándor (77 kg) és Cseprakov Albert (82 kg) pedig az ötödik helyen zárta a versenyt.

A legfiatalabbak sem pihentek a hétvégén, hiszen Erdélyben, Korondon vettek részt a Lőrincz Márton Emlékversenyen. A gyermekeknél Pataki Levente (28 kg) végzett a harmadik helyen. A Diák II korosztályban hárman is dobogóra állhattak sportolóink közül. Sebők Péter (69 kg) ezüst-, Kovács Zsombor (28 kg) és Aladi Máté (38 kg) pedig bronzérmet szerzett.

Diák I-ben az 58 kilósok között Mezei Dezső és Kelemen Sebestyén is a harmadik helyen zárta az erdélyi versenyt. Így a mieink 1 ezüst- és 5 bronzéremmel térhettek haza.

Gratulálunk sportolóinknak és edzőiknek!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay