BVSC-s díjazottak a Héraklész Gálán

BVSC-s díjazottak a Héraklész Gálán

Három sportolónk is elismerésben részesült az utánpótlás számára rendezett Héraklész Gálán, ahol az elmúlt esztendő legjobbjait díjazták. Andrásfi Tibor és Pusztai Liza a válogatottal lett első, míg Takács István a férfiak között zárt harmadikként.

Aki folyamatosan követte a 2019-es év BVSC-s híreit tudja, hogy utánpótlás sportolóink nem csak itthon, hanem a korosztályos világversenyeken is szép eredményeket értek el. Ezeket a sikereket pedig az év legjobb utánpótlás sportolói számára rendezett Héraklész Gálán is díjazták.

A közel két évtizedes múltra visszatekintő díjátadón dr. Kásler Miklós emberi erőforrás-miniszter, dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke is köszöntötte a résztvevőket.

Az egyéni sportágak csapat kategóriájában a férfiaknál és a nőknél is volt BVSC-s sportoló a győztesek között. Előbbieknél Andrásfi Tibor a Koch Máté, Nagy Dávid, Bende Bence összeállítású férfi párbajtőrcsapat tagjaként kapta az elismerést. A válogatott megnyerte a junior-világbajnokságot, ami a Pusztai Liza, Nagy Valentina, Battai Sugár, Bérczy Dorottya alkotta női kardozóknak is sikerült, így nem meglepő, hogy Lizáék nyertek a Héraklész Gálán az egyéni sportágak csapat kategóriájában a nőknél.

A férfi egyéni sportolók között junior-világ- és Európa-bajnok birkózónk, Takács István végzett a harmadik helyen. Őt a már felnőtt világversenyeken is bizonyító Kopasz Bálint (kajakos) és Halász Bence (kalapácsvető) előzte meg.

Gratulálunk sportolóinknak!

 

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay