Világbajnokok nyomdokain – Gyere birkózni a BVSC-be!

Világbajnokok nyomdokain – Gyere birkózni a BVSC-be!

Tudtad, hogy a birkózás az egyik legősibb sportág? A birkózást az emberi önvédelemi ösztön hozta létre. Ez az ösztön virtussal és szertartási játékokkal ötvöződött. Ha érdekel és szeretnéd kipróbálni. Ha sok a plusz energiád. Ha szeretnél világbajnok birkózóink nyomdokaiba lépni. Vagy csak egy jó közösséghez tartoznál. Akkor itt a helyed köztünk!


Óvodáskortól alsó tagozatos korig várjuk a birkózni vágyó gyermekeket szakosztályunkba, ahonnan olyan klasszisok nőttek ki, mint a felnőtt világbajnok Kiss Balázs vagy Korpási Bálint, valamint a friss junior-világbajnok Takács István.

Az edzések hétfőn és csütörtökön lesznek 18-19 óráig az Edzőközpontunkban (XIV. kerület, Tatai u. 85.), ahol szakképzett edzőink várják az érdeklődőket. Nem csupán a fiatalok élvezhetik a birkózást, hanem a szülők is, akik az edzéseken bármikor megnézhetik gyermeküket, ha pedig még mozogni is szeretnének, akkor arra is van lehetőségük edzőgépeink segítségével. Ha pedig valaki hamarabb érne oda az edzésre, tanulószobánkba elvonulhat a kezdésig, így az iskolai feladatokat is megcsinálhatja.

„A birkózás rendkívül nagy komplexitást ad. Fejleszti többek között az állóképességet, a koncentrációt, a fegyelmet. Ha valaki nem tudja levezetni az energiáit, vagy egy kis önfegyelmet tanulna, akkor itt a legjobb helyen van” – árulta el Illés Gergely szakosztályvezetőnk.

Jelentkezni nála lehet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elérhetőségen vagy a 06 20 406 04 04-es telefonszámon.

Gyere birkózni a BVSC-be!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay