Taroltak utánpótlás asztaliteniszezőink

Taroltak utánpótlás asztaliteniszezőink

Parádésan szerepeltek utánpótlás asztaliteniszezőink az Ifjúsági Fiú Top24-es Bajnokságban. Klubunkat kilencen képviselték a legjobbak között, közülük Both Olivér arany-, míg Terék Norbert bronzéremnek örülhetett.

Fiataljaink már a szezon első vidéki ranglistaversenyén is bizonyították, hogy klubunk utánpótlás asztaliteniszezői között erős a konkurencia és nem volt ez másként az Ifjúsági Fiú Top24-es Bajnokságban sem. A Győrben rendezett viadalon kilenc sportolónk lehetett jelen. Közülük négyen is csoportjuk első két helyén végeztek, így a legjobb 8 között küzdhettek a minél jobb pozíciókért.

Krebs Bálint 3 győzelemmel, míg Pálfy János Jakab 4 sikerrel a második, míg Terék Norbert és Both Olivér hibátlan mérleggel az első helyen jutott a legjobb 8 közé. Ide vitték magukkal a fiúk korábbi eredményüket.

Both számára kitartott a jó forma a legjobbak között is, így parádés versenyzéssel, veretlenül nyerte meg a Top24-es ifi bajnokságot. Terék csak klubtársától és a másodikként végző ceglédi sportolótól kapott ki, így harmadik lett és ő is felállhatott a dobogóra. Krebs végül a 6., Pálfy pedig a 7. helyen zárt.

Gratulálunk sportolóinknak és edzőiknek!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay