Remekeltek serdülő asztaliteniszezőink

Remekeltek serdülő asztaliteniszezőink

BVSC-s házidöntőt hozott a „Pintér Attila” I. osztályú újonc és serdülő ranglista emlékverseny a serdülő fiúknál. Nagy csatában végül Kárpáti Ágostoné lett az arany- és Krebs Leventéé az ezüstérem. A párosoknál további három érmet szereztek sportolóink.

Orosházán rendezték az őszi szezon második vidéki versenyét. A két napos „Pintér Attila” I. osztályú újonc és serdülő ranglista emlékverseny jó csapatépítő esemény volt fiataljainknak a közös utazással, szállással és étkezésekkel. Azonban asztaliteniszezőink ezen felül az asztalok mellett is jól teljesítettek és a négy versenyszámból kettőben is érmeket szereztek.

A serdülő fiúknál Kárpáti Ágoston az elődöntőig csupán egy szettet veszített és bár a négy között 2-1-es hátrányban volt, végül fordított és bejutott a fináléba. A döntőben pedig a legutóbbi vidéki verseny győztese, a szintén BVSC-s Krebs Levente várt rá. Számára is hasonlóan alakult a döntőig vezető út. Ugyancsak egy szettet vesztett a legjobb négyig, ahol ott öt játszmában, 2-1-ről fordítva nyert Levente.

A két fiú hasonló formája a döntőben is érződött, hiszen nehezen akart eldőlni a párharc. Végül Kárpáti örülhetett a 3-2-re megnyert mérkőzés után.

 

 

A serdülő párosok között aztán újabb érmekkel gazdagodtak a fiúk. Krebs Levente és Biró Bálint is bronzérmet szerzett. Előbbi Vörös Balázs (KSI), míg utóbbi Oroszki Péter (Dunakeszi) oldalán. A győztesnek járó aranyat pedig Cseri Ádámék gyűjtötték be, aki serdülő párosban újoncként nyerte meg a versenyt Lei Balázs (Ambrus Asztalitenisz Akadémia) párjaként.

Gratulálunk sportolóinknak az elért eredményekhez, továbbá köszönet a BVSC edzői csapatának, valamint a szülőknek a nélkülözhetetlen segítségért!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay